Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją Raseinių rajone nukentėjo du broliai

Antradienį apie 16 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai, gavo pranešimą, apie tai, kad Raseinių r., Nemakščių seniūnijoje, Švendūnos kaimo ribose apsivertė lengvasis automobilis, yra sužalotų žmonių.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Kadras iš policijos filmuotos medžiagos

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, įvykio vietoje nustatyta, kad kelio Nemakščiai-Eržvilkas dešiniajame kelkraštyje yra apvirtęs automobilis „VW Passat“. Vairuotojas rastas be sąmonės.

Šalia automobilio buvęs Jurbarko r., Eržvilko seniūnijos gyventojas A.D. (gim. 1974 m.) paaiškino, jog jis  važiavo automobilyje, kurį vairavo 1973 m. gimęs jo brolis A.D. Žvyrkelyje brolis nesuvaldė  automobilio ir jie apsivertė.

Kauno apskrities VPK Raseinių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl  kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 straipsnį.

VIDEO: Kauno AVPK Raseinių r PK Eismo įvykis Raseinių r 2011 05 10

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius