Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Per avariją Rūdiškėse paauglių pražudyto pareigūno našlė priversta tapti bylos tyrėja: prašo pagalbos

Po eismo nelaimės, kurios metu Rūdiškėse žuvo policijos pareigūnas Saulius Lipskis, trūksta svarbių duomenų tiksliam avarijos aplinkybių tyrimui. Taip viešai teigia vyro netekusi Stanislava Lipskienė: našlė per „Facebook“ paprašė gyventojų pagalbos.

Trakų rajone esančiame Rūdiškių kaime prieš mėnesį per nepilnamečio vairuoto automobilio avariją žuvo policijos pareigūnas.

Trakų rajono policijos komisariate patyręs ilgametis pareigūnas Saulius Lipskis ėjo vyriausiojo tyrėjo pareigas.

Lemtingą penktadienio rytą, pirminiais policijos duomenimis, avarija įvyko apie 7 val., kai kol kas nenustatyto vairuotojo vairuotas BMW X5, kirsdamas kelių sankirtą, nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio pareigūno (gimusio 1970 metais) vairuoto automobilio „Volkswagen“.
BMW vyko keturi nepilnamečiai, jie taip pat nukentėjo.

S.Lipskienės „Facebook“ profilyje skelbiamas toks įrašas: „Gerbiami Rūdiškių gyventojai, kreipiuosi į Jus prašydama pagalbos, kuri reikalinga mano šeimai.

Tai leistų kuo greičiau ir objektyviau nustatyti visas šio nelaimingo įvykio aplinkybes.

Prašau visų, kurie matė, girdėjo ar kuriems kitaip tapo žinomos 2023 m. lapkričio 10 d. eismo įvykio, kurio metu žuvo mano vyras Saulius Lipskis, aplinkybės.

Kiek žinome ir matėme iš nuotraukų, buvo žmonių, kurie iš karto po eismo įvykio fotografavo, galbūt net ir filmavo įvykio vietą.

Todėl man, taip pat be tėvelio likusiems mano vaikams būtų be galo naudinga bet kokia informacija, bet kokie kiti duomenys – nuotraukos, vaizdo medžiaga, kiti duomenys apie betarpiškai eismo įvykį mačiusius žmones ir pan. Visa tai leistų kuo greičiau ir objektyviau nustatyti visas šio nelaimingo įvykio aplinkybes.

Jei turite šią ar kitą informaciją, o galbūt žinote šios informacijos šaltinius, labai prašome Jūsų atsiųsti ją man. Likčiau amžinai dėkinga.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius