Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją sužalota keleivė skausmą pajuto tik kitą parą

Marijampolėje eismo nelaimę sukėlė girtas „Audi 80“ vairuotojas. Alytaus rajone po tokios pačios markės mašina pakliuvo išsiblaškiusi pėsčioji.
Šios markės vokiški automobiliai Lietuvoje mėgstami ir populiarūs.
Šios markės vokiški automobiliai Lietuvoje mėgstami ir populiarūs. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Šeštadienį apie 12 val. 40 min. Marijampolės apskrities VPK pareigūnams iš Marijampolės ligoninės pranešta, kad dėl kaklo skausmų į priėmimo skyrių kreipėsi miesto gyventoja A.P.

Moteris nurodė, kad buvo sužalota eismo įvykio, įvykusio dar kovo 26 d. apie 14 val. Draugystės gatvėje, metu.

Nustatyta, kad automobilis Audi 80, kurį prieš eismo įvykį vairavo neblaivus (1,88 promilės) pilietis V.L., gyvenantis Triobiškių kaime (Marijampolės sav.), sukdamas į kairę nedavė kelio iš priekio lygiareikšmiu keliu važiavusiam nukentėjusiosios vyro G.P. vairuojamam automobiliui Opel Omega, bei su juo susidūrė.

Po eismo įvykio keleivė jautėsi gerai, tačiau vėliau pajutusi kaklo skausmus kreipėsi į ligoninės priėmimo skyrių, kur jai buvo nustatytas kaklo raiščių ir kairio peties patempimas. Moteris išleista gydytis į namus.

Savo ruožtu Alytaus apskrities VPK informuoja apie eismo nelaimę, vakar apie 15.15 val. įvykusią Alytaus rajono Krokialaukio seniūnijos Ūdrijos kaime.

Pėsčioji D.V. dėl neaiškių priežasčių išbėgo į važiuojamąją dalį ir buvo partrenkta ta pačia kryptimi važiuojančio automobilio Audi 80, kurį vairavo Ž.Š., turintis teisę vairuoti šios kategorijos transporto priemonę.

Nukentėjusiąją greitosios pagalbos medikai pristatė į Alytaus apskrities ligoninę, kurioje jai nustatyti keli kairės blauzdos lūžiai. Tolimesniam gydymui moteris paguldyta į traumatologijos skyrių. Įvykio metu apgadinta transporto priemonė. Aplinkybes aiškinasi vietos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius