Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per dvi paras – virš 100 iškvietimų ugniagesiams

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino pastarųjų poros parų rezultatus: užgesinta 80 gaisrų bei atlikti 28 kiti gelbėjimo darbai.
Įvykio vietoje
Ugniagesių gelbėtojų technika / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Per praėjusias 2 paras šalies ugniagesiai užgesino 80 gaisrų bei atliko 28 kitus gelbėjimo darbus. Gaisrų metu 6 žmonės žuvo, o vienas gyventojas buvo traumuotas, rašoma ketvirtadienį PAGD atstovų išplatintame pranešime.

Antradienį apie 8 val. ryto gaisras kilo Kėdainių rajone, Labūnavos kaime, Kruopių gatvėje esančiame gyvenamajame name. Gaisro metu stipriai apdegė kambarys ir virtuvė, aprūko patalpos, o lovoje buvo rastas stipriai apdegęs 66-erių metų vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Tą patį rytmetį iš policijos buvo gautas pranešimas, kad Varėnos rajone, Samūniškių kaime, naktį iki pamatų sudegė gyvenamasis namas. Gaisravietėje rasti sudegusio vyro palaikai. Įvykis tiriamas.

Apie 11 val. 55 min. gaisras kilo šalia Panevėžio esančioje sodų bendrijoje „Ąžuolas”. Atskubėję ugniagesiai, išnešė jau be gyvybės požymių 55-erių metų vyrą, kurį iki medikų atvykimo dar bandė atgaivinti, tačiau nors atvykę greitosios pagalbos medikai toliau tęsė žmogaus gaivinimą, jo gyvybės išgelbėti nepavyko. Gaisro metu išdegė 2 namo kambariai, o gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo.

Apie 18 val. 30 min. Kupiškio rajone, Slavinčiškio kaime, dėl kol kas nenustatytos priežasties užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas, perdengimas ir sienos bei name buvęs turtas. Gaisravietėje buvo rastas, kaip spėjama, 66-erių metų vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Tą patį antradienio vakarą apie 22 val. 15 min. gaisras kilo Šiauliuose, Margių gatvės daugiabučio namo bute. Per gaisrą išdegė buto vidus, sudegė baldai bei namų apyvokos daiktai, o gaisravietėje buvo rasta apdegusi 67-erių metų buto savininkė. Įvykis tiriamas.

Apie 23 val. 05 min. gaisras kilo Vilniuje, Minties gatvėje, daugiabučio namo bute. Atskubėjus ugniagesiams, prie namo degė pro langą išmestas čiužinys. Gaisro metu bute apdegė fotelis ir skudurai, aprūko kambarys. Gaisro metu dūmais apsinuodijęs buto šeimininkas į gydymo įstaigą vykti atsisakė.

Trečiadienį apie 22 val. 40 min. Vilniuje, Lenktojoje gatvėje, užsiliepsnojo daugiabutis gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas ir antras jo aukštas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė ir buvo išardyta apie 300 kv. m stogo dangos, išdegė antrame aukšte esantis apleistas butas ir bendro naudojimo koridorius. Atliekant perkasimo darbus, bute buvo rastas kol kas nenustatytos tapatybės vyro palaikai. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius