Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Anykščių rajone ugniagesiai gelbėjo vištas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 26 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų pavyko išvengti, tačiau gaisrai gyventojams padarė nemažai nuostolių.
Iš kur į Lietuvą atkeliauja vištiena ir vištų kiaušiniai, dažnai žino tik jų importuotojai.
Vištos / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Praėjusią naktį, apie 3.50 val., Kauno rajone, Vilkijos kaime, užsiliepsnojo medinis garažas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau skendėjo liepsnose, tad jo bei daiktų išgelbėti nepavyko.

Dar vienas garažas trečiadienį ryte, apie 4.40 val., užsidegė Klaipėdoje, Debreceno gatvėje esančioje garažų bendrijoje „Automobilistas“. Jo viduje ant lentynos degė senas čiužinys bei kiti namų apyvokos daiktai, aprūko sienos, lubos ir automobilis Opel Kadet. Jį ugniagesiams pavyko išstumti į lauką. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Apie 10 val. gaisras kilo Vilniaus rajone, Barvoniškių kaime esančiame gyvenamajame name. Per gaisrą supleškėjo pastato stogas ir perdanga, išdegė namo vidus. Įvykis tiriamas.

Apie 14.45 val. gyvenamasis namas užsiliepsnojo Mažeikių rajone, Pikelių kaime. Gaisro metu apdegė namo vidus bei namų apyvokos daiktai. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Dar vienas gyvenamasis namas apie 21.15 val. užsidegė Ignalinos rajone, Ažvinčių kaime. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna, jo stogas buvo sukritęs, tad namo išgelbėti nepavyko. Nuo ugnies pavyko apsaugoti tik šalia stovintį ūkinį pastatą. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 18.15 val. Biržuose, Pasvalio gatvėje, užsiliepsnojo automobilis BMW 325. Ugnis nuniokojo mašinos variklio skyrių. Gaisras įsiplieskė dėl automobilio elektros instaliacijos gedimų.

Toks pats likimas apie 22.30 val. ištiko ir automobilį Nissan Almera Vilniaus rajone, Kalikstiškių viensėdyje. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 23.40 val. Vilniuje, V.Druskio gatvėje, užsiliepsnojo automobilis Lexus GS 300. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna. Per gaisrą apdegė variklio skyrius, nuo karščio išsilydė priekinė išorinė apdaila, sutrūko priekinis stiklas. Laimė, ugniagesiams pavyko apsaugoti 2 kitus šalia stovinčius automobilius. Įvykis tiriamas.

Ketvirtadienio naktį, apie 3.30 val., Kaune, Birželio 23-iosios gatvėje, užsidegė lengvasis automobilis BMW. Išdegė variklio skyrius, apdegė variklio dangtis ir priekiniai mašinos sparnai. Nukentėjo ir šalia stovintis automobilis Seat Toledo – apsilydė jo galinė dalis ir žibintai. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 20 val. gaisras kilo Anykščių rajone, Vosgėlių kaime esančiame ūkiniame pastate. Per gaisrą supleškėjo pastato stogas, sudegė apie 5 tonos šieno, 6 kub.m malkų. Gesinant gaisrą ugniagesiams vandenį teko vežioti iš už 1,5 km esančio tvenkinio. Laimė, pavyko išgelbėti vištas ir nuo ugnies apsaugoti kitus 2 pastatus. Spėjama, kad šio gaisro priežastis – padegimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius