Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą garažuose Alytuje sudegė du automobiliai

Priešgaisirnės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 20 gaisrų. Laimė, žmonių aukų ir traumų pavyko išvengti.
Liepsna
Liepsna / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Statistika Alytus

Praėjusią naktį, apie 1.25 val., Alytuje, Klevų gatvėje esančiame garažų kooperatyve, užsiliepsnojo 4 savininkams priklausantys garažai. Atskubėjus ugniagesiams, vienas medinis garažas jau buvo beveik sudegęs, o kiti trys, šalia stovintys, degė atvira liepsna. Sudegė 2 mediniai garažai,  automobiliai VAZ ir Opel, kitas viduje buvęs turtas, apdegė kitų dviejų garažų vidus bei daiktai. Įvykis tiriamas.

Apie 9.55 val. gaisras kilo Raseinių rajone, Meiliškių kaime stovinčioje daržinėje. Per gaisrą sudegė pusė pastato, apie 80 tonų šieno, 30 tonų šiaudų, traktoriaus priekaba. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 15.55 val. Ignalinos rajone, už Daugėliškio kaimo, užsiliepsnojo kol kas nenustatytam savininkui priklausantis pastatas. Sudegė apie 100 tonų šiaudų ritinių. Įvykis tiriamas.

Apie 17.35 val. Anykščių rajone, Užušilių kaime, užsidegė pirtis. Išdegė pastato vidus, dalis stogo, pradegė perdanga. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 18.50 val. gaisras kilo Pakruojo rajone, Linksmučių kaime, Medelyno gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Per gaisrą nudegė dalis stogo dangos ir medinių konstrukcijų. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 22.40 val. Kėdainiuose, Saulės skersgatvyje, kaip spėjama, buvo padegtas automobilis Nissan Patrol. Apdegė išorinės pusės variklio dangtis, variklio elektros instaliacija, nuo karščio sutrūko priekinis stiklas. Gaisrą iki atvykstant ugniagesiams spėjo užgesinti gyventojai.

Trečiadienio naktį, apie 30 min. po vidurnakčio, Vilniuje, Dūkštų gatvėje, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko automobilis Nissan Terano. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna. Išdegė variklio skyrius, apdegė prietaisų skydas, sudegė priekinės padangos. Įvykis tiriamas.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai atliko 21 kitą gelbėjimo darbą. Apie vidurdienį Pasvalio rajone, Ąžuolpamūšės kaime, ugniagesiai gelbėtojai iš Mūšos upės ištraukė nuskendusį 41 metų vyrą ir perdavė jį policijos pareigūnams.

Apie 10.52 val. Šiaulių ugniagesiai gavo pranešimą, jog Aukštelkės kaime esančio pensiono tvenkinyje skęsta žmogus. Laimė, dar iki atvykstant ugniagesiams pensiono darbuotojai spėjo į krantą ištraukti 35 metų pacientą. Jį greitoji dėl kūno atšalimo išvežė į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius