-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Ignalinoje dūmais apsinuodijo moteris

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusias 3 savaitgalio paras šalyje kilo 69 gaisrai. Žmonių aukų juose pavyko išvengti, tačiau viename gaisre dūmais stipriai apsinuodijo moteris.
Sudegęs automobilis
Sudegęs automobilis / 15min.lt skaitytojo Dariaus nuotr.
Temos: 1 Statistika

Sekmadienio naktį apie 1.10 val. Ignalinoje, Atgimimo gatvės daugiabučiame name, užsiliepsnojo 3-iame aukšte esantis butas. Atskubėję ugniagesiai, iš degančio buto išnešė jau be sąmonės, apsinuodijusią dūmais, 47-erių metų moterį, kurią perdavė greitosios pagalbos medikams ir ji buvo nuvežta į Ignalinos ligoninės reanimacijos skyrių. Kita ugniagesių grandis iš kaimyninio buto evakavo dar vieną 70-metę moterį ir 17-metį vaikiną. Gaisro metu apdegė trijų kambarių buto vienas kambarys, jame buvę baldai bei namų apyvokos daiktai. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Penktadienį apie 14 val. gaisras kilo Vilniaus rajone, Ropėnų kaime, individualiame gyvenamajame name. Per gaisrą sudegė mūrinės pastato dalies stogas, stipriai apdegė vidus. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Šeštadienį apie 9.45 val. Šilutėje, Liepų gatvėje esančio daugiabučio namo laiptinėje, trečiame aukšte, degė dviejuose maišeliuose sukrauti seni plastmasiniai žaislai. Gaisro metu sudegė žaislai, aprūko butų durys, laiptinės sienos bei lubos nuo trečio iki penkto aukšto.

Tą pačią dieną apie 17 val. taip pat Šilutėje, Kudirkos gatvėje, užsiliepsnojo automobilis Mitsubishi Galant. Per gaisrą išdegė mašinos salonas, apdegė bagažinės ir variklio gaubtai, viena padanga. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Ankstų sekmadienio rytą apie 4.45 val. Širvintų rajone, kelio Maišiagala – Širvintos 4-jame km, atsitrenkęs į pakelės medį, užsidegė lengvasis automobilis Mercedes Benz. Ugnis nuniokojo mašinos variklio skyrių ir saloną.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 1.40 val. Vilniuje, M.Mažvydo gatvėje, užsiliepsnojo automobilis Mercedes Benz E200. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau degė atvira liepsna. Gaisro metu apdegė automobilio salonas ir variklio skyrius, taip pat apdegė šalia stovėjusio automobilio Mitsubishi Carisma sparnas, apsilydė veidrodėlis.

Tą pačią naktį 3.44 val. Vilniaus ugniagesiai gavo pranešimą, jog S.Konarskio gatvėje dega automobilis BMW X5. Po trijų minučių atskubėjus į įvykio vietą, mašinos variklio skyrius jau degė atvira ugnimi. Per gaisrą apdegė variklio skyrius, aprūko automobilio salonas. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Be gaisrų gesinimo ugniagesiai per savaitgalį dar atliko 27 kitus gelbėjimo darbus.

Sekmadienį apie 12.30 val. ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, jog Klaipėdos rajone, už Kairių poligono, Vilhelmo kanale, maždaug už 4 m nuo kranto plūduriuoja skenduolis. Ugniagesiai gelbėjimo rogėmis parplukdė kol kas nenustatytos tapatybės vyriškio kūną į krantą ir perdavė jį policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius