Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per gaisrą Jurbarko rajone žuvo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 30 gaisrų. Deja, per vieną jų žuvo žmogus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Antradienį ryte, apie 6 val., Jurbarko rajone, Steigvilų kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, iš medinio pastato veržėsi dūmai, o viduje siautėjo ugnis. Gesinant gaisrą virtuvėje rastas žuvęs 68-erių namo savininkas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Antradienį gautas pranešimas, kad praėjusią naktį Kaune, Jovarų gatvėje, muitinės sandėlių teritorijoje esančioje automobilių saugojimo aikštelėje, nepataisomai sudegė lengvasis automobilis VW Passat, apdegė ir šalia stovintis kombainas-bulviakasė. Ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti. Įvykis tiriamas.

Apie 14 val. Utenos rajone, Mockėnų kaime, užsiliepsnojo ir sudegė medinė pirtis. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 15.35 val. gaisras kilo Alytuje, Kanklių gatvėje stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Per gaisrą apdegė medinės stogo konstrukcijos, vandeniu buvo sulietos palėpės patalpos. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Apie 23 val. Birštono savivaldybėje, Birštono viensėdyje, užsidegė keliems savininkams priklausantis ūkinis pastatas. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas, sudegė apie 15 tonų šieno. Laimė, nuo ugnies pavyko apsaugoti 4 kitus šalia stovinčius pastatus. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Trečiadienio naktį, apie 2.40 val., Panevėžyje, Ramunių gatvėje, kaip spėjama, buvo padegtas lengvasis automobilis VW Touran. Per gaisrą išdegė mašinos salonas, apdegė kėbulas. Įvykis tiriamas.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai dar atliko 35 kitus gelbėjimo darbus. Daugiausia antradienį teko šalinti stipraus vėjo ant kelių nuverstų medžių bei po liūčių iš namų rūsių išsiurbti vandenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius