-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Kaune nukentėjo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 30 gaisrų ir 10 atliktų gelbėjimo darbų. Viename gaisre buvo traumuoti 2 žmonės.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / 15min.lt nuotr.

Šis gaisras ketvirtadienį vakare kilo Kaune, Pravienos gatvėje. Kai ugniagesiai atskubėjo į įvykio vietą, mūrinis vieno aukšto gyvenamasis namas degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė virtuvė ir prieškambaris su ten buvusiais daiktais ir baldais, taip pat nudegė pusė šlaitinio stogo. Gesindama gaisrą nugarą apdegė namo savininkė, medikai ją nuvežė į ligoninę. Veidą nestipriai apdegė ir savininkės brolis. Po medikų apžiūros jis buvo paliktas namie. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Ugnis ketvirtadienį vakare niokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Švenčionių rajono Milkuškų kaime užsiliepsnojo J.R. gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė tik vienas kambarys ir ugnis buvo numalšinta.

Biržų rajono Gataučių kaime vėlai vakare užsidegė R.P. gyvenamasis namas. Čia ugnis pastato sunaikino stogą, dalį perdengimo, apdegė rastų sienos. Abiejų gaisrų priežastys nustatinėjamos.

Ketvirtadienį ryte Vilniaus rajono Slabados kaime užsidegė UAB „Kuerkus“ medžio apdirbimo įmonės pastatas. Per gaisrą nudegė ir buvo nuardyta krepšinio aikštelės dydžio stogo danga, garaže sudegė pakrovėjas, o gamybos ceche  apdegė lentos. Įvykis tiriamas.

Taip pat ketvirtadienį ryte Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, gaisras kilo buvusios „Kuro aparatūros“ gamyklos pastate, kuriame dabar ūkininkauja UAB „Metalo prekyba“. Gaisro židinys buvo rūsyje, kur ugniagesiams liepsnas malšinti trukdė aukšta temperatūra ir stiprus uždūminimas. Čia vienoje iš patalpų degė senos dujokaukės, įvairūs rakandai ir šiukšlės. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Keli gaisrai kilo dėl krosnių ir dūmtraukių įrengimo bei eksploatavimo taisyklių pažeidimų. Pasvalio rajono Talačkonių kaime dėl šios priežasties užsiliepsnojo M.J. pirtis, o naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Jonavoje, Šviesos gatvėje – S.K. ūkinis pastatas. Ugnis smarkiai nuniokojo abu pastatus.

Taip pat naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Radviliškio rajono Bučiūnų kaime dėl neatsargaus žmogaus elgesio užsidegė R.G. sudėtinis ūkinis pastatas. Gaisro metu sudegė malkinė ir ten buvusios akmens anglys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius