Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Kaune žuvo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros gaisrų suvestinėje įregistruoti 22 gaisrai. Per vieną iš jų žuvo žmogus.
Įvykio vietoje
Gaisras vienuolyne / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį iš policijos gautas pranešimas, kad trečiadienį Kaune, Plento gatvėje, kilus gaisrui daugiabučio namo buto virtuvėje žuvo 70-metė moteris. Apdegė dalis grindų ir virtuvės spintelė. Ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti. Įvykis tiriamas.

Apie 21.30 val. gaisras kilo Vilniuje, Švariojoje gatvėje, Švenčiausiosios Nekaltosios Mergelės Marijos tarnaičių kongregacijos vienuolyne. Per gaisrą apdegė trijų aukštų pastato apie 120 kv.m palėpės, prie dūmtraukio išardyta apie 10 kv.m stogo konstrukcijų. Gesinant gaisrą, iš pastato buvo evakuota 12 žmonių. Spėjama, kad gaisras galėjo kilti dėl netvarkingo dūmtraukio.

Ketvirtadienį apie 3 val. Radviliškyje, Trakų gatvėje, užsiliepsnojo 4 butų gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Supleškėjo pastato stogas, pradegė perdanga, išdegė vienas butas, kiti buvo sulieti vandeniu. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Dar vienas gyvenamasis namas ketvirtadienį apie 7 val. ryto užsidegė Telšiuose, Kuršėnų gatvėje. Per gaisrą sudegė lova, išdegė dalis grindų, apsilydė televizorius ir magnetola, aprūko kambariai. Gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Apie 22.25 val. Ignalinos rajone, Linkmenų kaime, užsiliepsnojo medinis vasarnamis. Sudegė pastato stogas, lauko siena, apdegė ir aprūko vidaus sienos, sudegė namų apyvokos daiktai. Įvykis tiriamas.

Apie 23.40 val. gaisras kilo Kėdainių rajone, Lenčių kaime, Ažytėnų ŽŪB priklausančioje nenaudojamoje gyvulių fermoje. Atskubėjus ugniagesiams, dalis pastato stogo jau degė atvira liepsna. Supleškėjo apie 400 kv.m stogo ir perdangos, o gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius