-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Kupiškyje žuvo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 83 gaisrai. Viename iš jų žuvo žmogus.
Įvykio vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Šis tragiškas gaisras ketvirtadienį vakare kilo Kupiškyje, Malūnų gatvėje, kur užsidegė V.V. individualus gyvenamasis namas. Atvykę ugniagesiai su kvėpavimo organų apsaugos aparatais įėjo į uždūmintas patalpas ir į lauką išnešė 67 metų vyrą. Iškviesti medikai konstatavo jo mirtį. Per gaisrą sudegė kambaryje buvusi sofa lova, apdegė grindys. Nelaimės aplinkybės aiškinamos.

Ugnis ketvirtadienį nuniokojo ir daugiau gyvenamųjų namų. Panevėžio rajono Vyčių kaime vakar vidurdienį užsidegė D.D. dviejų aukštų gyvenamasis namas. Per gaisrą sudegė šalia namo stovintis lengvasis automobilis BMW, nuo kurio ir užliepsnojo pastatas, nudegė dalis namo stogo.

Tauragės rajono Leoniškės kaime vakare užsiliepsnojo R.P. remontuojamas gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė ir buvo nuardyta dalis šiaudinio stogo, apdegė medinės jo konstrukcijos, vandeniu sulietos gipso kartonu iškaltos lubos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Dėl elektros instaliacijos gedimo vakare Kauno rajono Pagirių kaime užsidegė M.K. gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė dalis šiferio stogo, išdegė perdengimas, sudegė viduje buvę baldai, namų apyvokos daiktai, buitinė technika.

Dar vienas gaisras vakare Kauno rajone kilo Pabalių kaime. Čia užsiliepsnojo lauko virtuvė. Ugnis sunaikino šį medinį pastatą ir šalia priblokuotą malkinę. Įvykis tiriamas.

Šalčininkų rajono Šalčininkėlių kaime vakar pavakary užsidegė ūkinis pastatas. Per gaisrą išdegė viduje buvę šiaudai ir šienas, aprūko mūrinio pastato sienos ir lubos.

Dar vienas ūkinis pastatas pavakary liepsnojo Radviliškio rajono Vaižgų kaime. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastato stogas jau buvo įgriuvęs. Gaisro metu sudegė stogas ir medinė pastato dalis, išdegė viduje buvęs šienas ir malkos. Nuo ugnies pavyko apginti šalia esantį kitą ūkinį pastatą. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Ketvirtadienį pavakary Visagine, garažų kooperatyve ,,Motoras“, policijos prašymu ugniagesiams teko pjauti mūrinio garažo metalinius vartus, nes garaže buvo užsirakinęs vyras ir grasino nusižudyti. Pradėjus pjauti, vyras apipylė vartus tepalu ir padegė juos. Nupjovus duris, vyras be žymių sužalojimų buvo išneštas į lauką ir perduotas iškviestiems medikams, be to buvo apgesinti vartai. Įvykis tiriamas.

Nors pietiniai ir pietrytiniai Lietuvos rajonai padengti neseniai iškritusiu sniegu, tačiau kitose šalies vietose jo žymiai mažiau ar visai nėra. Tad čia vėl siaučia senos žolės padegėjai. Štai ketvirtadienį ugniagesiai 53 kartus vyko gesinti  padegėjų sukeltų sausos žolės gaisrų. Vienas didesnių tokių gaisrų vidurdienį kilo Klaipėdoje, Jūrininkų prospekte, kur išdegė maždaug 25 ha žemės plotas. Gaisras buvo likviduotas parankinėmis priemonėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius