Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Panevėžyje nukentėjo vyras

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 22 gaisrus bei atliko 23 kitus gelbėjimo darbus. Žmonių aukų gaisruose pavyko išvengti, tačiau vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Gaisras / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie 15.10 val. gaisras kilo Panevėžyje, Margių gatvės daugiabučio namo bute. Atskubėjus ugniagesiams, buvo uždūminta bendro naudojimo laiptinė ir butas. Tad ugniagesiai su kvėpavimo organų apsaugos aparatais patekę į vidų iš buto išnešė apsinuodijusį dūmais 62-ejų metų jo šeimininką ir perdavė greitosios pagalbos medikams. Per gaisrą bute degė šiukšlės, aprūko kambarys, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Dar vienas butas trečiadienį ankstų rytmetį apie 4.30 val. užsiliepsnojo Klaipėdoje, Rimkų gatvės daugiabučiame name. Gaisro metu viename iš antrame aukšte esančio buto kambarių sudegė televizorius, spintelė, apdegė dviejų spintų šonai, kilimas, siena ir lubų apdaila, aprūko patalpos. Ir šio gaisro aplinkybės dar tikslinamos.

Apie 12 val. Birštono savivaldybėje, ties Škėvonių kaimu, kelio VilniusPrienaiMarijampolė 92-ajame kilometre, užsidegė automobilis „Renault Espace“. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, o gaisras įsiplieskė dėl kuro tiekimo sistemos gedimų.

Dar vienas lengvasis automobilis naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį maždaug 15 min. po vidurnakčio užsiliepsnojo Prienuose, Stadiono gatvėje. Atskubėjus ugniagesiams, automobilio „BMW 316“ priekinė dalis jau degė atvira liepsna. Gaisro metu ugnis nuniokojo mašinos variklio skyrių, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 22.20 val. gaisras kilo Pasvalio rajone, Vainiakonių kaime stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Per gaisrą apdegė ir buvo išardyta dalis medinio namo perdengimo, o gaisras įsiplieskė dėl netvarkingos krosnies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius