Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Per gaisrą Pasvalyje kebabų kioske nukentėjo moteris

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 32 gaisrai. Jų metu traumas patyrė 2 žmonės.
Gaisras
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Statistika Pasvalys

Praėjusią naktį Panevėžio rajone, Stipruolių kaime, užsidegė individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose, jo stogas buvo įgriuvęs, tad namo bei jame buvusio turto išgelbėti nepavyko. Gaisro metu rankas ir plaukus apdegusiai namo savininkei medikai suteikė medicininę pagalbą. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 21.25 val. Pasvalyje, Taikos gatvėje, užsiliepsnojo prekybinis kioskas. Per gaisrą išdegė kiosko patalpos, prekybai skirtas inventorius, sudegė ir buvo apgadintos stogo konstrukcijos. Kitus 2 šalia stovinčius kioskus ugniagesiams pavyko apsaugoti. Gaisro metu nukentėjusi užsidegusiame kioske buvusi mergina dar iki ugniagesių atvykimo buvo nuvežta į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Apie 11.55 val. gaisras kilo Jurbarko rajone, Rutkiškių kaime stovinčiame gyvenamajame name. Per gaisrą išdegė dalis perdengimo aplink krosnies dūmtraukį, aprūko kambarių sienos, vandeniu buvo sulietos gyvenamosios patalpos. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Dar vienas individualus gyvenamasis namas apie 16.50 val. užsiliepsnojo Druskininkų savivaldybėje, Druskininkėlių kaime. Gaisro metu kambaryje apdegė lova, išsilydė televizorius, aprūko sienos, o įvykio aplinkybės tikslinamos.

Apie 22.30 val. Kalvarijos savivaldybėje, Užkalnių kaime, užsidegė ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą supleškėjo pastatas ir malkinė, apie 10 tonų šieno, sudegė 10 tonų grūdų. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Apie 23 val. gaisras kilo Tauragės rajone, Skaudvilės miestelyje, Liaudies aikštėje esančioje parduotuvėje. Gaisro metu apdegė kasos aparatas, elektroninės svarstyklės, šaldytuvas-vitrina, nuo karščio apsilydė plastikinės lubų ir sienų lentelės. Įvykis tiriamas.

Apie 23.15 val. Vilkaviškio rajone, kelio Marijampolė – Vilkaviškis 10-ajame kilometre, užsidegė Lenkijos pilietei priklausantis automobilis Audi 100. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai, o gaisras įsiplieskė dėl gedimų automobilio elektros instaliacijoje.

Dar vienas automobilis naktį iš antradienio į trečiadienį apie 1.45 val. užsiliepsnojo Kaune, Baltų prospekte. Gaisro metu išdegė automobilio VW Golf salonas, apdegė variklio skyrius, nuo karščio išdužo priekinis ir galinis stiklai, išsilydė prietaisų skydelis. Įvykis tiriamas.

Šiąnakt po vidurnakčio gaisras kilo Panevėžyje, Ramygalos gatvėje, daugiabučio namo bute. Per gaisrą apdegė kambarys bei jame buvęs turtas, aprūko patalpos. Ir šio gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius