Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Šilalės rajone apdegė daugiavaikės šeimos namas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 33 gaisrus bei atliko 9 kitus gelbėjimo darbus, kurių metu išgelbėjo du žmones. Gaisruose aukų pavyko išvengti, tačiau vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie 16.15 val. gaisras kilo Panevėžio rajone, Naujamiesčio kaime, daugiabučio namo bute, Pušyno gatvėje. Gaisro metu apdegė ir aprūko patalpos bei čia buvęs turtas, o apdegęs koją, buto savininkas buvo perduotas greitosios pagalbos medikų globai. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Ketvirtadienį ankstų rytmetį apie 4 val. Kelmės rajone, Tytuvėnų miestelyje, Maironio gatvėje, užsiliepsnojo vienuolynas ir bažnyčia. Atskubėjus ugniagesiams, atvira liepsna jau degė vienuolyno stogas, o iš po bažnyčios skardinio stogo veržėsi dūmai. Gaisro metu sudegė apie 1000 kv. m vienuolyno stogo, apgadinta perdanga, buvo nuardyta apie 40 kv. m bažnyčios stogo. Apie vidurdienį gaisras, kurį gesino gausios ugniagesių pajėgos, buvo užgesintas. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 6.50 val. Palangoje, Klaipėdos plente, VŠĮ ,,Klaipėdos Jūrininkų ligoninės Palangos departamento“ teritorijoje, užsidegė greitosios pagalbos automobilis ,,Ford Tranzit“. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai. Įvykis tiriamas.

Apie 12.15 val. Klaipėdos rajone, Žiaukų kaime, sodų bendrijoje ,,Minija“, užsiliepsnojo šalia namo stovėjęs automobilis ,,Opel Astra“. Gaisro metu sudegė mašina, apdegė namo stogo konstrukcijos, mansarda, joje buvę baldai bei kiti namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 19.20 val. gaisras kilo Šilutės rajone, Tarvydų kaime, individualiame gyvenamajame name. Gaisro metu nudegė pastato stogas, pradegė perdengimas, vandeniu buvo sulietos gyvenamosios patalpos. Be pastogės liko šeima, auginanti 3 mažamečius vaikus. Gaisras įsiplieskė dėl netvarkingo dūmtraukio.

Apie 22.35 val. gyvenamasis namas užsidegė ir Šilalės rajone, Stungaičių kaime. Atskubėjus ugniagesiams, viduje degė siena, jungianti kambarį su virtuve, o namo prieangyje buvę 5 mažamečiai vaikai, medikų buvo išvežti į ligoninę sveikatos patikrinimui. Gaisro metu išdegė dalis kambario sienos ir perdengimo, nudegė dalis stogo dangos, nuardyta dalis lubų, aprūko kambarys ir virtuvė. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Ketvirtadienį apie 11.20 val. gautas pranešimas, jog Trakų rajone, Lentvaryje, Graužio ežere skęsta du žmonės. Atskubėję ugniagesiai gelbėtojai dar spėjo ištraukti vieną skendusį 48-erių metų vyrą, kurį perdavė greitosios pagalbos medikams. Kito jau nuskendusio 45-erių metų vyro kūną ugniagesių narai surado maždaug už 100 m nuo kranto, 4 m gylyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius