Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Šilutės rajone žuvo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, praėjusią parą šalies ugniagesiai gesino 32 gaisrus ir atliko 19 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre ugnis pasiglemžė žmogaus gyvybę.
Ketvirtadienį 17.22 val. sostinės ugniagesiai gavo pranešimą apie gaisrą Savanorių prospekte.
Gaisro dūmai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Statistika Šilutė

Šis gaisras kilo antradienio rytą Šilalės rajono Žadeikių seniūnijos Kuliškių kaime. Čia užsiliepsnojo lauko virtuvė. Medinis pastatas sudegė, o gaisravietėje buvo rastas apdegęs vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės nustatinėjamos.

Praėjusią naktį Kėdainių rajono Ažytėnų kaime užsidegė A.K. individualios įmonės pastatas, kuriame buvo įrengta parduotuvė, alaus baras ir sandėlis. Gaisro metu sudegė pastato stogas, pradegė pjuvenomis apšiltintas perdengimas, išdegė pastato sienos, apdegė viduje buvę šaldytuvai, kasos aparatas, maisto produktai. Ugnies padaryti nuostoliai skaičiuojami, o įvykis tiriamas.

Visagine, Vilties gatvėje, pirmadienį popiet gaisras kilo A.J. bute. Per gaisrą apdegė dvi lovos, langas ir namų apyvokos daiktai, taip pat aprūko butas. Beįsiplieskiančią ugnį užgesino atskubėję ugniagesiai.

Pirmadienį popiet buvo gautas pranešimas, kad Panevėžio rajono Linkaučių vaikų globos namuose uždūmintas rūsys. Į įvykio vietą buvo nusiųsti 4 ugniagesių gaisrinės autocisternos. Globos namų darbuotojai dar iki ugniagesių atvykimo išvedė iš patalpų vaikus ir milteliniu gesintuvu užgesino rūkstančius elektros laidus ir jų izoliaciją. Vaikai nenukentėjo, o įvykio aplinkybės aiškinamos.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Utenos rajono Šeimyniškių kaime užsiliepsnojo medinis ūkinis pastatas. Gaisro metu visiškai sudegė pastato stogas ir perdengimas, apdegė medinės sienos, išdegė vidus. Gaisro priežastys aiškinamos.

Kaune, Šiaurės prospekte, šiąnakt užsidegė lengvasis automobilis BMW 318. Apdegė mašinos variklio skyrius, priekiniai sparnai ir padangos. Nuo ugnies nukentėjo ir šalia stovėję dar du lengvieji automobiliai. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius