Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Vilniuje sudegė automobilis ir motociklas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje užregistruota 13 gaisrų, žmonių aukų juose išvengta. Ugniagesiai gelbėtojai atliko 10 gelbėjimo darbų.
Sudegęs automobilio salonas
Sudegęs automobilio salonas / vilkmerge.lt nuotr.

Katvirtadienį apie 4 val. ryto Vilniuje buvo pranešta apie gaisrą Medeinos gatvėje esančiame požeminiame garaže. Čia nepataisomai sudegė lengvasis automobilis Renault Scenic ir motociklas Suzuki. Šio įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Tos pačios dienos vakare 22.37 val. Kauno ugniagesiai gavo pranešimą apie Rasytės gatvėje degantį automobilį. Čia išdegė VW Transporter mikroautobuso vidus. Spėjama, jog automobilis buvo padegtas tyčia.

Apie 11 val. Šiaulių rajono Voveriškės kaime užsidegė mūrinio dviejų aukštų gyvenamojo namo pastogė. Atvykę ugniagesiai užgesino degančias medinio stogo konstrukcijas ir nuardė dalį skardinio stogo su apšiltinimu. Gaisras numalšintas greičiau nei per pusvalandį, o jo kilimo aplinkybės tiriamos.

Apie 20.45 val. Pasvalio rajone Pušaloto kaimo Dičiūnų gatvėje ugniagesiai vyko gesinti rąstinio vieno aukšto su mansarda gyvenamojo namo. Atvykus pirmosioms ugniagesių pajėgoms, namo stogas ir perdengimas jau buvo įgriuvę. Gaisro metu sudegė namas, ugniagesiais apsaugojo šalia stovėjusį gyvenamąjį namą. Dėl ko kilo šis gaisras tiriama.

Kiek vėliau tą patį vakarą apie 22 val. Šilutės rajone Laukstėnų kaimo gyventojui prireikė pagalbos, mansardoje ėmus smilkti pjuvenoms ir šiukšlėms. Atvykę gelbėtojai tik su specialia kvėpavimo organams apsaugoti skirta įrangą užėjo į mansardą ir užgesino smilkstančias bei neapdairiai prie dūmtraukio sukrautas pjuvenas. Laimei žmonės įvykio metu nenukentėjo, apdegė medinės perdengimo lentos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius