Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Vilniuje vyras iššoko iš antro aukšto

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 37 gaisrai. Laimė, žmonių aukų ir traumų pavyko išvengti.
Pagalbos telefonas
Pagalbos telefonas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Ketvirtadienį ryte, apie 6 val., Klaipėdos rajone, Priekulės miestelyje, Turgaus gatvėje, užsiliepsnojo daugiabutis gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau degė atvira ugnimi. Gaisro metu nudegė apie 200 kv.m stogo dangos, pradegė medinė perdanga, sudegė mansardoje buvę nuomininkų namų apyvokos daiktai, vandeniu sulieti 4 butai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Dar vienas daugiabutis gyvenamasis namas penktadienio naktį, apie 1.15 val., užsidegė Vilniuje, Kernavės gatvėje. Išdegė 4 butų namo laiptinė, apdegė ir buvo nuardyta apie 40 kv.m medinių stogo konstrukcijų. Iki atvykstant ugniagesiams iš mansardoje esančio buto iššokęs Olegas Tolkačiovas kopėčiomis nukėlė 56-erių motiną, o atskubėję ugniagesiai iš gretimo buto išgelbėjo dar 2 jo gyventojus. Ir šio gaisro aplinkybės dar tiriamos.

Apie 14.30 val. Biržuose, Pasvalio gatvėje, atsitrenkęs į stulpo atramą užsiliepsnojo automobilis Mitsubishi Galant. Išdegė mašinos salonas ir variklio skyrius. Įvykis tiriamas.

Apie 16 val. gaisras kilo Telšiuose, Šviesos gatvėje, grupei savininkų priklausančiame ūkiniame pastate. Per gaisrą nudegė ketvirtadalis pastato stogo, apgadinti namų apyvokos daiktai, vandeniu sulietos malkos.

Apie 20 val. Kauno rajone, Laumėnų kaime, sodų bendrijoje „Klevas“, užsiliepsnojo sodo namelis. Išdegė namelio vidus bei namų apyvokos daiktai, sudegė medinė perdanga, sukrito pastato stogas.

Apie 23.20 val. gaisras kilo Kauno rajone, Vainatrakio kaime, stovinčiame individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas skendėjo liepsnose, jo stogas jau buvo sukritęs, tad namo bei turto išgelbėti nepavyko. Šių gaisrų aplinkybės dar tiriamos.

Be gaisrų gesinimo, ugniagesiai atliko 14 kitų gelbėjimo darbų.

Apie 17.35 val. Šilutės ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, jog Kuršių mariose, prie Ventės rago, ant atskilusios ledo lyties liko grupė žvejų. Atskubėjus į įvykio vietą, 20 žmonių jau buvo išėję į krantą, o 7-iems pasiekti krantą padėjo ugniagesiai gelbėtojai. Dar 2 žvejus išgelbėjo pasienio pakrančių apsaugos laivas „Cristina“, tačiau 4 žvejai pagalbos atsisakė ir rizikuodami gyvybe liko žvejoti ant ledo per naktį. Tad artėjant savaitgaliui prašome net užkietėjusių žvejų nerizikuoti ir nelipti ant klastingo pavasarinio ledo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius