-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per ilgąjį savaitgalį gaisruose žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad šį ilgąjį šventinį savaitgalį buvo įregistruoti 176 gaisrai, kuriuose vienas žmogus žuvo ir 3 buvo traumuoti. Ugniagesiai dar atliko 58 kitus gelbėjimo darbus ir išgelbėjo 6 gyventojus.
Gaisras Kauno rajone
Gaisras Kauno rajone / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kovo 29–ąją Alytuje, Žiburio gatvėje, gaisras kilo daugiabučio namo bute. Čia dėl neatsargaus žmogaus elgesio virtuvėje apdegė siena, aprūko lubos. Gaisro metu veidą ir galvą apdegė 43 metų vyras, kuriam prireikė medikų pagalbos.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Dar vienas žmogus nukentėjo tą dieną per gaisrą, kilusį Kauno rajono Laumėnų kaime, sodų bendrijoje ,,Aras“. Čia ugnis nuniokojo mūrinį sodo namelį: išdegė pastato vidus, sudegė viduje buvę namų apyvokos daiktai, apdegė šalia stovinčio kito namelio stogas.  Gesindamas gaisrą veidą ir rankas apdegė 42 metų vyras. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Kovo 30-osios vakarą Vilniaus rajono Pakrauglės viensėdyje užsidegė lauko virtuvė. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Dar iki ugniagesių atvykimo iš liepsnojančio pastato buvo išvestas 58 metų vyras, kuris apdegė įvairias kūnas vietas. Nukentėjusysis buvo išvežtas į ligoninę. Apmalšinus liepsnas gaisravietėje buvo rastas stipriai apdegęs 62 metų moters kūnas. Ugnis dar nudegino virtuvės stogą, pradegė perdengimas, išdegė vidus. Nuo ugnies buvo apsaugotas gyvenamasis namas ir malkinė. Gaisro priežastys tikslinamos.

Kovo 31-osios rytą Varėnoje, Savanorių gatvėje, gaisras kilo UAB ,, Galinta ir partneriai“ gamyklos pastate – 48 metrų aukščio šiuo metu neveikiančiame ir demontuojamame grūdų elevatoriuje. Gaisro metu aprūko pastato sienos ir lubos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Pirmadienį ryte Gargžduose, Vasario 16-osios gatvėje užsidegė grupės savininkų gyvenamasis namas. Kai ugniagesiai atskubėjo į gaisro vietą, degė pastato stogas ir mansarda. Mansardos lange stovėjo moteris su vaiku ir prašė pagalbos. Ugniagesiai kopėčiomis nulaipino 37 metų moterį ir 13-metį berniuką. Per gaisrą nudegė namo stogas, išdegė mansarda ir joje buvęs turtas. Įvykis tiriamas.

Pirmadienį vakare Kauno rajono Šlienavos kaime užsiliepsnojo grupės savininkų prie gyvenamojo namo pristatytas garažas. Per gaisrą sudegė 2 motoroleriai, 2 dviračiai, motociklas ir įvairi sodo technika. Nuo karščio prasilydė 3 plastikinės talpos su dyzelinu, deformavosi metalinė talpa su tepalu, apdegė ir buvo išardytas garažo stogas. Tačiau nuo ugnies buvo išsaugotas dviejų aukštų mūrinis namas, dar vienas garažas bei malkine. Gaisro priežastys aiškinamos.

Savaitgalį visoje Lietuvoje smarkiai pasnigo, todėl labai sumažėjo žolės gaisrų, tačiau vakar ugniagesiai 8 kartus važiavo traukti įklimpusius greitosios medicinos pagalbos ir kitus automobilius, o Druskininkų – Liškiavos kelyje jiems teko ir šalinti ant važiuojamosios kelios dalies nuvirtusius medžius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius