Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per ilgąjį savaitgalį Palangoje siautėjo vagys

Per ilgąjį savaitgalį trumpam atgijusioje Palangoje siautėjo vagys.
Kol žmonės Palangoje mėgavosi šventinėmis akimirkomis, vagys turėjo ką veikti
Kol žmonės Palangoje mėgavosi šventinėmis akimirkomis, vagys turėjo ką veikti / Egidijaus Jankausko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Palanga

Anot kurorto policijos atstovės Erikos Kliaugienės, Palangoje šiomis dienomis gyvenimas virė kaip vasarą, todėl turėjo ką veikti ir vagys. Daugybę žmonių čia viliojo Valentino bei populiarioji Stintų šventės.

Per Valentino dieną Bangų gatvėje esančioje kavinėje „Banga“ buvo išlaužtos durys. Iš kavinės ilgapirščiai išsinešė įvairių alkoholinių gėrimų.

Sekmadienio vakare kauniečiui buvo pavogtas keturratis motociklas Bombardier Outlander. Jis policijai pranešė, kad atvykęs į kotedžą Šviesos gatvėje, rado išlaužtus pakeliamus garažo vartus. Garaže jis pasigedo keturračio. Žala – 19 tūkst. Lt. Objektą prižiūrėjo saugos tarnyba.

Tą pačią dieną buvo „apšvarintas“ ir kretingiškis. Jis pranešė, kad Nemersetoje, automobilių stovėjimo aikštelėje, buvo apvogtas jo automobilis. Vagys išdaužė Volvo S60 galinių durelių stiklą ir pagrobė iš jo asmeninius daiktus: mobilaus ryšio telefoną, nešiojamąjį kompiuterį, pinigus.

Taip pat per ilgąjį savaitgalį kurorte buvo apiplėšinėjami žmonės gatvėse.

Tuo tarpu antradienį anksti ryte pastebėta, kad Šventojoje įsilaužta į banko „Snoras“ kioską. Iš banko skyriaus nieko nepavogta, seifas ir bankomatas nesugadinti.

Kaip 15min.lt informavo Palangos policijos atstovė E.Kliaugienė, banko taupomasis skyrius šiuo metu neveikia, jis dirba tik vasaros sezono metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius