Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Kaišiadorių policijos reidus neblaivus prie vairo kartu su keliais kitais vairuotojais įkliuvo ir uniformuotas Laisvės atėmimo vietų ligoninės pareigūnas

Šiomis dienomis viena po kitos buvo švenčiamos net kelios šventės. Policija atkreipia dėmesį į tai, kad švęsdami, gyventojai neretai neapsieina be alkoholio, todėl siekiant prevenciškai paveikti vairuotojus ir išaiškinti Kelių eismo taisyklių pažeidimus, susijusius su neblaiviais ar apsvaigusiais vairuotojais, 2013 m. vasario 15 d. ir 18 d. Kaišiadorių rajone vykdyta policinė priemonė „Dėl vairuotojų blaivumo kontrolės“.
Policijos reidas Kaišiadorių rajone
Policijos reidas Kaišiadorių rajone / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, penktadienį buvo kontroliuojami pagrindiniai įvažiavimo ir išvažiavimo keliai į bei iš Kaišiadorių. Policinės priemonės metu buvo sustabdyti ir patikrinti 149 transporto priemonių vairuotojai, nustatyti trys šiurkštūs KET pažeidimai.

Apie 7.15 val. sustabdyto automobilio „Honda“ vairuotojai Žiežmarių miestelio gyventojai L.J. (gimusi 1983 m.) buvo nustatytas 0,79 prom. girtumas. Už vairavimą esant neblaiviai, kai nustatytas lengvas girtumo laipsnis, jai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir sulaikytas vairuotojo pažymėjimas.

Apie 7.35 val. sustabdyta transporto priemonė „Renault Laguna“, kurią vairavo Stabintiškių kaimo gyventojas A.G. (gim. 1981 m.). Vairuotojas vairavo transporto priemonę neturėdamas teisės vairuoti. Už šį pažeidimą vairuotojui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Apie 7.40 val. sustabdytas automobilis „Ford“, kurį vairavo Kaišiadorių gyventoja J.Š. (gim. 1967 m.). Transporto priemonė buvo su laikinais valstybinio numerio ženklais, kurių galiojimo laikas pasibaigęs. Už šį pažeidimą vairuotojai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir sulaikytas vairuotojo pažymėjimas.

Pirmadienį buvo kontroliuojamas kelias tarp Rumšiškių miestelio ir Pravieniškių kaimo. Policinės priemonės metu sustabdyti ir patikrinti 93 transporto priemonių vairuotojai. Nustatyti trys šiurkštūs KET pažeidimai, t.y. asmenys vairavo transporto priemones būdami neblaivūs.

Apie 7.30 val. sustabdytas automobilis „Peugeot 605“, kurį vairavo į tarnybą vykęs uniformuotas įmonės „Laisvės atėmimo vietų ligoninė“ pareigūnas R.R. (gim. 1971 m.), jam nustatytas 1,34 prom. girtumas.

Apie 7.44 val. buvo sustabdyta transporto priemonė „Mercedes Benz“, kurią vairavo Kaišiadorių gyventojas N.M. (gim. 1973 m.), jam nustatytas 0,69 prom. girtumas. Už vairavimą esant neblaiviems, kai nustatytas lengvas girtumo laipsnis, jiems surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolai, sulaikyti jų vairuotojo pažymėjimai.

Apie 7.55 val. buvo sustabdyta sunkiasvorė transporto priemonė MAN, kurią vairavo Marijampolės r. gyventojas E.J. (gim. 1968 m.), jam nustatytas 0,37 prom. girtumas. Už transporto priemonių, kurių maksimali leidžiama masė didesnė negu 3,5 t, vairavimą esant neblaiviam, kai nustatytas lengvas girtumo laipsnis, jam surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas.

Kauno apskrities policija informuoja, kad panašios policinės priemonės bus vykdomos ir ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius