-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per konfliktus buvo daužomi automobiliai

Policija praėjusią parą užregistravo kelis pranešimus, kai kilus konfliktams, buvo daužomi automobiliai.
Beisbolo lazda
Beisbolo lazda / Photos.com

Kaip informuoja Panevėžio apskrities VPK, panevėžietė V.J. (gimusi 1962 m.) pareigūnams pranešė, kad šeštadienį, apie 8.45 val., Panevėžyje, Beržų g., kilusio konflikto metu, sutuoktinis A.J. (gim. 1967 m.) ją sumušė, sudaužė mobiliojo ryšio telefoną bei išdaužė automobilio priekinį ir du šoninius stiklus.

Nuostolis – 1 tūkst. 600 litų.

Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas A.J. ieškomas apklausai.

Taip pat šeštadienį, apie 18.50 val., Kupiškio r., Uoginių kaime, tarp vietinių ir atvykusių asmenų kilus konfliktui, Uoginių kaimo gyventojai tyčia pagaliais sudaužė atvykėlių automobilį VW Passat.

Nusikalstamos veikos padarymu įtariami asmenys apklausti.

Rokiškio r. Lukštinių kaimo gyventojas D.K. (gim. 1985 m.) policijai pranešė, kad šeštadienį, apie 11.30 val., Kriaunų kaime, prie parduotuvės, aštuoni nepažįstami jaunuoliai su beisbolo lazdomis apdaužė jam priklausantį automobilį Audi 80.

Nuostolis nustatomas.

Alytaus apskrities VPK informuoja, kad šeštadienį, apie 9 val., Alytaus r. gyventoja Z.D. (gimusi 1958 m.) atvykusi prie savo automobilio Nissan Sunny, kuris stovėjo kelyje Alytus-Vaisodžiai-Raižiai, pastebėjo, jog išdaužyti visi automobilio langai bei žibintai.

Šeštadienį, apie 0.15 val., Lazdijų r., Šeštokų miestelyje, Dzūkų g., grupė nepažįstamų jaunuolių sumušė marijampolietį A.B. (gim. 1985 m.), atėmė mobiliojo ryšio telefoną ,,HTC Wildfire'' bei apspardė ir apgadino automobilį Audi A8.

Varėniškis G.U. (gim. 1968 m.) apie 10 val. pastebėjo, jog yra išmuštas jam priklausančio automobilio Audi 80 Avant galinis stiklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius