Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Per metus 19-metė kontrabandininkė įkliuvo ir pasieniečiams, ir muitininkams, ir policininkams

Kelmės rajone pasieniečiai sulaikė automobilį „Opel Omega“ vairavusią 19-metę Skuodo rajono gyventoją. Ji gabeno daugiau kaip tris tūkstančius pakelių kontrabandinių cigarečių. Šiemet ji su neteisėtais kroviniais jau buvo įkliuvusi ir muitinei, ir policijai.
Sulaikytos cigaretės
Sulaikytos cigaretės / VSAT nuotr.

Sekmadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Specialiosios paskirties komandos pareigūnai Kelmės rajone, kelyje Kryžkalnis – Kelmė, patikrinti sustabdė automobilį „Opel Omega“. Pasieniečiai turėjo informacijos, kad šiuo automobiliu gali būti gabenamas nelegalus krovinys.

„Opel Omega“ vairavo teisėsaugai žinoma 19-metė Skuodo rajono gyventoja. Šiemet ji jau buvo du kartus įkliuvusi muitininkams ir policininkams, kai gabeno kontrabandinius rūkalus. Už tokius pažeidimus Skuodo rajono gyventoja buvo nubausta tūkstantinėmis administracinėmis baudomis.

Šįkart merginą sustabdę pasieniečiai „Opel Omega“ bagažinėje bei salone irgi aptiko kontrabandinių cigarečių.

3010 pakelių rūkalų „Omega Aqua Blue“, „American Legend“ ir „Regal King Size“ buvo be banderolių. Tikrindami automobilį pasieniečiai jame taip pat rado GSM ryšio blokatorių, pasakojama VSAT pirmadienį paviešintame pranešime.

Dėl akcizais apmokestinamų prekių gabenimo pažeidžiant nustatytą tvarką Skuodo rajono gyventojai šįkart gresia administracinė bauda nuo 5 200 iki 6 000 eurų. Taip pat teismas konfiskuos jos vairuotą automobilį.

Po apklausos 19-metę pasieniečiai paleido. „Opel Omega“ ir cigaretės saugomi Pakrančių apsaugos rinktinės Šiaulių užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius