-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per motociklo avariją Vilniaus rajone nukentėjo aštuoniolikmetė, jos draugas džentelmenas atsidūrė policijos komisariate

Aštuoniolikos metų mergina buvo sužalota sekmadienio vakarą Vilniaus rajone nesuvaldytam motociklui nuvažiavus nuo kelio ir atsitrenkus į betoninį stulpelį.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Avarija apie 17.30 val. įvyko Liesiškių kaimo (Lavoriškių sen.) pakraštyje. Čia nedideliame posūkyje nuo kelio nuvažiavo, trenkėsi į betoninį stulpelį ir apvirto senas rusiškas motociklas IŽ. Nedaug trūko, kad motociklas būtų atsidūręs čia pat tekančiame upelyje.

Motociklu važiavo vaikinas (gim. 1989 m.) ir aštuoniolikos metų mergina. Ją greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Įtariama, kad merginai galėjo lūžti dubens kaulai.

Kol kas iki galo nežinoma, kas vairavo motociklą. Mergina sakė, kad vaikinas. Šis tvirtino, kad mergina. Galiausiai vaikinas nusprendė nusileisti.

„Negadinsiu jai gyvenimo, pats „prisiimsiu“ viską“, – džentelmeniškai nusprendė jaunuolis, prieš pareigūnams jį išvežant į policijos komisariatą.

Pirminiais duomenimis, abu motociklu važiavę jaunuoliai buvo neblaivūs.

Avarija įvyko vos už keliasdešimties metrų nuo jaunuolių namų.

Vilniaus rajono policija pradėjo avarijos tyrimą.

Papildyta: Pirmadienį oficialų pranešimą apie šią avariją išplatino Vilniaus apskrities VPK. Kaip rašoma pranešime, sekmadienį apie 17.33 val. Vilniaus r., Liesiškių kaime, R.S. (gimusi 1993 m.), neturėdama tam teisės, vairavo motociklą IŽ, priklausantį R.J. (gim. 1989 m.).

Policija praneša, kad motociklas neregistruotas, be valstybinių numerio.

Vairuotoja kelio vingyje į dešinę nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė motociklo, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gelžbetoninį stulpelį.

Eismo įvykio metu nukentėjo R.S.,  kuri dėl raktikaulio lūžio, pilvo organų traumos pristatyta ir paguldyta Respublikinę Vilniaus universitetinės ligoninės Reanimacijos skyrių.


View Motociklo avarija Vilniaus r. in a larger map

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius