Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per naktį dukart be teisių įkliuvęs panevėžietis šį mėnesį nubaustas jau penktą kartą

Panevėžio policijos pareigūnai ir vėl sustabdė iš savo klaidų niekaip nepasimokantį vairuotoją. Vyras niekada neturėjo vairuotojo pažymėjimo, tačiau ir toliau piktybiškai sėda prie vairo, nors yra ne kartą baustas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

„Rover“ vairuotoją antradienio naktį pirmiausia nubaudė kelių policijos ekipažas. Pareigūnams nebuvo sunku identifikuoti teisių neturintį vairuotoją, kadangi būtent šis ekipažas pažeidėjui praeityje jau yra surašęs ne vieną protokolą.

Tačiau net ir gavęs protokolą „Rover“ vairuotojas neketino sustoti. Po kelių valandų jį Panevėžio gatvėse pastebėjo ir sustabdė policijos patrulių ekipažas. Prie „Rover“ vairo ir vėl sėdėjo tas pats asmuo, tad pareigūnai jam surašė dar vieną protokolą.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Paaiškėjo, kad vien per spalio mėnesį šis vairuotojas be teisių sučiuptas penkis kartus, o praeityje taip pat yra sulaukęs protokolų už analogišką pažeidimą.

Antrą kartą šiąnakt sustabdytas vairuotojas savo automobilį pastatė vienu ratu ant žalios vejos ir taip pat užblokavo įvažiavimą į prekybos centro aikštelę.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Įvykio vietoje

Kadangi pažeidėjas toliau vairuoti pats nebegalėjo, o niekas iš jo keleivių taip pat negalėjo perimti vairuotojo funkcijų, eismui trukdantis „Rover“ buvo priverstinai nuvežtas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius