-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per Naujųjų sutikimą darbo stoka Ukmergės policija nesiskundė

Ukmergiškiai į naujuosius metus įžengė palyginti ramiai, be didelių incidentų, tačiau policijai darbo netrūko.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, nuo gruodžio 31 d. 6 val. iki  sausio 1 d. 6 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ukmergės rajono policijos komisariato budėtojai užregistravo 39 gyventojų pranešimus. Trečioji dalis gautų pranešimų buvo dėl keliamo triukšmo, muštynių ar smurto.

Pranešimai apie konfliktus ir triukšmaujančius kaimynus pasipylė dar gerokai prieš vidurnaktį. Vienas paskambinęs ukmergiškis skundėsi, kad triukšmauja atėjęs anūkas. Neblaivi moteris guodėsi, kad vyras neatidaro durų, tačiau pareigūnams nuvykus sutuoktiniai jau buvo susitaikę.

Kita pora taip pat kvietėsi į  pagalbą pareigūnus, tik šįkart žmona neįsileido vyro ir pro duris mėtė jo daiktus.

Policijos patruliams teko raminti ir Naujuosius metus per daug triukšmingai šventusius. Jau po vidurnakčio buvo sulaukta keturių pranešimų iš Jaunimo, Miškų ir Žiedo gatvių apie tai, kad kaimynai per garsiai klausosi muzikos. Maironio g. daugiabučio namo gyventojai pranešė apie laiptinėje vaikščiojantį vyrą, kuris skambina visų butų durų skambučius.

Dėl neatsargaus petardų sprogdinimo buvo užregistruoti 3 pranešimai. 13 min. po vidurnakčio paskambinęs asmuo pranešė, kad petarda Klaipėdos g. išmušė buto langą. 16 min. po vidurnakčio skambinusi ukmergiškė skundėsi, kad kaimynai į jos namo pusę šaudo petardas. Medikų pagalbos prireikė Tulpiakiemio kaimo gyventojai, kuri su sūnumi buvo išėjusi šaudyti petardų – vienas šūvis ją sužalojo.

Į ligoninės priėmimo skyrių buvo pristatyti du asmenys dėl apsinuodijimo. 44-erių metų vyriškis buvo apsinuodijęs medikamentais, o 19-metis apsinuodijo alkoholiu.

Dauguma įvykių, į kuriuos teko reaguoti patruliams, buvo susiję su alkoholio vartojimu. Triukšmas, konfliktai, muštynės kilo ten, kur buvo vartojami svaigieji gėrimai. Buvo gauta žinių ir apie tai, kad tėvai leido pas juos šventusiems nepilnamečiams gerti alkoholinius gėrimus. Pranešta apie Siesikų seniūnijoje gyvenančią moterį, kuri nepilnamečiams pardavinėja alkoholį.  Šiuos atvejus tiria Prevencijos poskyrio pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius