-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per parą gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą šalies ugniagesiams teko gesinti 26 gaisrus ir atlikti 10 kitų gelbėjimo darbų. Ugnis trečiadienį pasiglemžė 2 žmonių gyvybes ir vieną pilietį traumavo.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 Statistika

Trečiadienį anksti ryte Šiaulių rajono Paringuvio kaime gaisras kilo grupei savininkų priklausančiame ūkiniame pastate. Jame kambarėlį buvo įsirengęs ir 18-metis vaikinas. Tą lemtingą vakarą vaikinas, kaip manoma, ilgai linksminosi su draugais ir po to atėjo nakvoti į šį sandėliuką. Ryte vaikino tėvas pastebėjo iš pastato besiveržiančius dūmus, tačiau nepaisydamas jų, įbėgo į vidų ir išnešė apdegusį ir nebekvėpuojantį sūnų. Bandymai atgaivinti vaikiną buvo nesėkmingi: jis jau buvo uždusęs nuo dūmų. Per gaisrą dar nudegė pastato stogas, pradegė perdengimas, sudegė įvairūs namų apyvokos daiktai. Manoma, kad gaisrą galėjo sukelti pats jaunuolis, neatsargiai rūkydamas ar besišildydamas su elektrine krosnele.

Kitas žmogus žuvo per gaisrą, kilusį ryte Kelmės rajono Laplėgių kaime. Kai ugniagesiai atskubėjo į įvykio vietą, gyvenamasis namas degė atvira liepsna. Lokalizavus gaisrą viename iš išdegusių kambarių buvo rastas smarkiai apdegęs 69 metų moters kūnas. Gaisro metu dar nudegė pastato stogas ir perdengimas, išdegė keli kambariai. Įvykis tiriamas.

Dar vienas žmogus nukentėjo vakare per gaisrą, kuris kilo Vilniuje, Naujininkų gatvėje esančiame bute. Iškviesti ugniagesiai iš uždūminto buto išnešė apie 50 metų vyrą ir perdavė jį medikams. Viename kambaryje apdegė spintelė, aprūko sienos ir lubos. Ir šio įvykio aplinkybės aiškinamos.

Dar keli gaisrai trečiadienį kilo dėl neatsargaus žmonių elgesio. Mažeikių rajono Padvarninkų kaime dėl šios priežastie užsidegė A.B. gyvenamasis namas. Gaisro metu nudegė pastato stogas, išdegė vidus, sudegė viduje buvę baldai ir namų apyvokos daiktai.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Telšių rajono Rainių kaime dėl neatsargaus žmogaus elgesio gaisras kilo daugiabučio namo rūsyje. Gaisro metu apdegė sofa lova, kelių sandėliukų durys, vamzdžių apšiltinimo medžiaga. Namo gyventojai buvo pažadinti ir įspėti, kad į jų butus gali patekti dūmai ir taip sukelti jiems pavojų.

Mažeikių ir Skuodo ugniagesiai, padėdami policijai, trečiadienį iš dviejų tvenkinių ištraukė ten paskandintus du bankomatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius