Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Per parą pareigūnai sulaukė penkių kyšio pasiūlymų, viena moteris pinigus policininkui įdėjo į kišenę

Pareigūnai pradėjo penkis ikiteisminius tyrimus dėl papirkimo. Išradingi KET pažeidėjai bandė policininkams įsiūlyti ne tik pinigus, bet ir mobiliojo ryšio telefoną.
Lipdukas „Aš neimu kyšio“
Lipdukas „Aš neimu kyšio“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 3 val. Kaune, Ateities plente, T.S. (gim. 1986 m.), siekdamas išvengti mobiliųjų telefonų paėmimo, Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės patruliams siūlė 270 litų kyšį.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Vyro automobilyje buvo rastos 46 dėžutės su mobiliaisiais telefonais „Samsung Galaxy S III“ ir 1 dėžutė su mobiliuoju telefonu „HTC“ be įsigijimo dokumentų.

Įtariamasis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Apie 8.14 val. Kaune, S.Žukausko gatvėje, G.K. (gim. 1990 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už KET pažeidimą, Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Jaunuolis automobilį vairavo neblaivus. Jam nustatytas 2,06 promilės girtumas.

Įtariamasis apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Tą pačią dieną apie 12.30 val. Molėtų rajono policijos komisariato patalpose, S.J. (gim. 1964 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už girto pasirodymą viešoje vietoje, Molėtų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus pareigūnams siūlė 40 litų kyšį.

Įtariamasis buvo neblaivus. Jam nustatytas 2,59 promilės girtumas.

S.J. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Sekmadienį apie 14.30 val. Biržų rajone, Parovėjos kaime,  Biržų rajono policijos komisariato patruliai patikrinimui sustabdė automobilį „VW Passat“.

Mašiną vairavo neblaivi vilnietė D.K. (gimusi 1956 m.).

Jai nustatytas 2,24 promilės girtumas.

Panevėžio apskrities VPK praneša, kad siekdama išvengti administracinės atsakomybės, ji įdėjo į vyriausiojo patrulio tarnybinės uniformos kišenę 400 litų. Įtariamoji sulaikyta.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 00.05 val. Trakuose, Karaimų gatvėje, M.L. (gim. 1978 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už KET pažeidimą, Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio patruliams siūlė 1 tūkst. litų bei mobiliojo ryšio telefono kyšį.

Policijos departamentas praneša, kad vyriškis automobilį vairavo neblaivus ir blaivumą pasitikrinti atsisakė M.L. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius