Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per praėjusią parą eismo nelaimėse sužeista 19 žmonių, tarp jų 6 nepilnamečiai

Praėjusią parą, rugpjūčio 3 d., pirminiais duomenimis, mūsų šalies keliuose įvyko 10 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės. Sužeista 19 eismo dalyvių, iš jų – 6 nepilnamečiai. Nukentėjo: 11 keleivių, 6 vairuotojai, tarp jų – 2 mopedų vairuotojai, ir 2 pėstieji. Neblaivus vairuotojas, pirminiais duomenimis, dalyvavo 1 įvykyje: nukentėjo 3 žmonės, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).
Avarija Panevėžyje
Asociatyvi iliustracija / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Apie 0 val. 25 min. Vilkaviškyje, S. Nėries gatvėje, lyjant, esant šlapiai ir slidžiai kelio dangai, saugaus važiavimo greičio nepasirinko automobilį „Audi A6“ vairavusi 18 metų mergina. Neapšviestame kelio ruože nesuvaldytas automobilis atsitrenkė į pakelės medį. Automobiliu važiavo trys jaunuoliai, iš jų nukentėjo 23 metų keleivis (jam paskirtas ambulatorinis gydymas).

Apie 1 val. 13 min. Šiaulių rajone, Kairių miestelio Ežero gatvėje, į medį kelio vingyje atsitrenkė automobilis „SAAB 93“. Sužeidimus patyrę 18 metų vairuotojas (daugybiniai sužeidimai) ir 13 metų keleivis (galvos sumušimas ir smegenų sukrėtimas, veido ir ausies smulkios žaizdos) paguldyti į ligoninę.

Apie 9 val. 18 min. Telšių rajone, įsukime į poilsio aikštelę, siaurame kelio vingyje, susidūrė priešpriešinio eismo juostomis važiavę „BMW“ markės automobilis ir automobilis „VW Sharan“, vairuojamas 43 metų vyro. Įvykio metu nukentėjo neturintis teisės vairuoti, neblaivus (1,38 promilės) pirmojo automobilio 31 metų vairuotojas ir su juo važiavusios 22 bei 13 metų keleivės. Visi trys buvo nuvežti į ligoninę, kur gydytojams suteikus pirmąją pagalbą, išleisti gydytis ambulatoriškai.

Apie 11 val. 50 min. Vilniuje, Konstitucijos prospekto ir Linkmenų gatvės sankryžoje, degant draudžiamam šviesoforo signalui į pėsčiųjų perėją dviračiu įvažiavęs 22 metų vaikinas partrenkė į perėją (degant žaliam šviesoforo signalui) įėjusį 78 metų vyrą. Pėsčiajam paskirtas ambulatorinis gydymas (dešinio antakio žaizda, dešinio peties sumušimas ir kairės kojos nubrozdinimas).

Apie 13 val. 6 min.. Telšių rajone, Gaudikaičių kaimo teritorijoje, iš šalutinio kelio išvažiavęs mopedas „Yamaha TZR 50“ susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu 54 metų vyro vairuojamu automobiliu „Mercedes-Benz Sprinter“. Susidūrimo metu sužeisti 15 metų mopedo vairuotojas ir 16 metų keleivė. Abu nepilnamečiai paguldyti į ligoninę. Nepilnametis teisę vairuoti tokios rūšies transporto priemones įgijo vos prieš keletą dienų (2016-07-29).

15 val. 11 min. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, važiavusiame troleibuse, kurį staigiai stabdė 46 metų vairuotoja, pargriuvo dvi keleivės. 50 ir 60 metų moterims paskirtas ambulatorinis gydymas.

Apie 16 val. 59 min. Vilniuje, Senamiestyje, Vokiečių gatvėje, automobilį „Citroën Xsara Picasso“ vairavusi 32 metų moteris nespėjo sustabdyti automobilio prieš netikėtai įbėgusį 5-erių metų berniuką ir jį kliudė. Vaikas buvo su savo 42 metų tėvu, Norvegijos Karalystės piliečiu. Mažametis susimušė rankas – jis apžiūrai buvo nuvežtas į ligoninę.

Apie 20 val. 27 min. Telšių rajone, Degaičių seniūnijoje, kelyje Šiauliai–Palanga, susidūrė ta pačia kryptimi važiavę automobiliai „Mitsubishi Colt“, vairuojamas 20 metų merginos, ir „Mazda 3“, kurį vairavo 37 metų moteris. Nukentėjo pirmojo automobilio vairuotoja ir trys su ja važiavusios keleivės, kurioms 72-eji, 39-eri ir 15 metų. Visoms paskirtas ambulatorinis gydymas.

Šiais metais, palyginti su 2015 metų tuo pačiu laikotarpiu, pirminiais duomenimis, žregistruoti 1 835 eismo įvykiai, t. y. 227 įvykiais (arba 14,1 proc.) daugiau, žuvo 102 žmonės, t. y. 17 (arba 14,3 proc.) mažiau, sužeisti 2 195 žmonės, t. y. 233 (arba 11,9 proc.) daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius