-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per praėjusią parą gaisruose nukentėjo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 25 gaisrus bei atliko 9 kitus gelbėjimo darbus. Gaisrų metu traumų patyrė 2 žmonės.
Gaisras
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 12.30 val. Šilutės rajone, Stankiškių kaime, daugiabučio namo bute sprogus dujų balionui užsiliepsnojo virtuvė. Apdegė virtuvės baldai bei namų apyvokos daiktai. Sprogimo metu veidą ir plaštakas apdegė 31 metų buto gyventojas. Jis buvo paguldytas į ligoninę. Įvykis tiriamas.

Apie 15 val. gaisras kilo Ukmergėje, Kauno gatvėje, UAB „Aljuva“ priklausančioje kavinėje. Per gaisrą apdegė vidaus sienos ir lubos, sudegė virtuvės įranga. Rankas ir veidą apdegė 44 metų moteris. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Antradienį ryte, apie 7.10 val., Kaišiadorių rajone, Rumšiškių miestelyje, Aisčio gatvėje, užsiliepsnojo automobilis Audi 80. Ugnis nuniokojo mašinos variklio skyrių. Gaisras įsiplieskė dėl elektros instaliacijos gedimų.

Apie 9.45 val. gaisras kilo Trakų rajone, Aukštųjų Semeniukų kaime stovinčiame gyvenamajame name. Supleškėjo medinio pastato stogas. Įvykio aplinkybės aiškinamos.

Apie 20.25 val. Klaipėdoje, H.Manto gatvėje, užsidegė restorano „Katpėdėlė“ virtuvė. Per gaisrą apdegė šaldiklis, 2 čekių spausdinimo aparatai, virtuvės įranga, aprūko patalpos, vandeniu buvo sulietos pirmame aukšte esančios parduotuvės „Iki“ prekės. Gaisro priežastys ir nuostoliai tikslinami.

Apie 21.45 val. Šiaulių rajone, Domantų kaime, užsiliepsnojo lengvasis automobilis VW Phaeton. Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau skendėjo liepsnose, tad jos išgelbėti nepavyko. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius