Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per praėjusią parą gaisruose žuvo du žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 37 gaisrai. Liepsose žuvo du žmonės.
Gaisras...
Gaisras... / 15min.lt skaitytojos Dovilės Čižaitės nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį ryte, apie 8.40 val., Anykščių rajone, Svėdasų miestelyje, Liepų gatvėje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Išdegė virtuvė ir koridorius, nudegė dalis namo stogo, aprūko sienos, vandeniu buvo sulieti namų apyvokos daiktai. Namo virtuvėje, kur ir buvo gaisro židinys, rastas apdegęs namo savininkės kūnas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Dar vienas tragiškas gaisras individualiame gyvenamajame name apie 21.15 val. kilo Šalčininkų rajone, Paraisčio kaime. Atskubėjus ugniagesiams, visas medinis pastatas skendėjo liepsnose, jo stogas ir beveik pusė namo jau buvo sudegę. Ugniagesiams patekus į vidų, kambaryje ant lovos  rastas stipriai apdegęs moters kūnas. Spėjama, kad liepsnose galėjo žūti namo šeimininkė. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pirmadienį ankstų rytą, apie 5.30 val., Tauragės rajone, Lomių kaime, gaisras kilo bendrojo lavinimo mokykloje. Antrame aukšte esančioje klasėje sudegė spinta su knygomis, aprūko klasės sienos ir lubos, nuo karščio įtrūko langų stiklai. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 22.20 val. Plungėje, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, užsidegė kol kas nenustatyto savininko garažas. Per gaisrą nudegė dalis garažo stogo. Laimė, ugniagesiams pavyko apsaugoti šalia stovinčius kitus tris sublokuotus garažus bei automobilį Toyota Celica.

Dar vienas garažas ir jame stovintis automobilis Ford Escort su dujų įranga apie 23.15 val. užsiliepsnojo Kaune, Šeštokų gatvėje. Iš garažo ugniagesiai spėjo išnešti du dujų balionus, tačiau mašina sudegė nepataisomai. Šių gaisrų aplinkybės tiriamos.

Antradienio naktį, apie 1.10 val., Kaune, Partizanų gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, užsidegė automobilis Opel Vectra su dujų įranga. Atskubėjus ugniagesiams, mašina be valstybinių numerių ir be ratų buvo bebaigianti sudegti, o nuo jos buvo užsidegęs ir kitas šalia stovintis lengvasis automobilis Mitsubishi Galant. Opel Vectra sudegė nepataisomai, o Mitsubishi Galant apdegė dešinė pusė, išdužo stiklai, apdegė ir aprūko salonas. Įvykis tiriamas.

Šiąnakt, po vidurnakčio, gaisras kilo Kėdainių rajone, Skaistgirių kaime, ūkiniame pastate. Supleškėjo medinė daržinė ir apie 3 tonos šieno. Įvykio priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius