Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per praėjusią parą kilusius gaisrus žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 26 gaisrus bei atliko 15 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre buvo traumuotas žmogus.
Įvykio vietoje
Gaisras / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Apie 12 val. gaisras kilo Joniškyje, Žemaičių gatvėje, Joniškio rajono savivaldybei priklausančiame 7 butų name. Atskubėjus ugniagesiams, antras medinio namo aukštas buvo stipriai uždūmintas, tad ugniagesiai evakavo vieno buto gyventoją, o iš kitų dviejų butų išnešė ir perdavė greitosios pagalbos medikams 2 žmones. 80-metė moteris dėl veido ir plaštakos nudegimų bei apsinuodijimo dūmais buvo paguldyta į ligoninę, o kitas namo gyventojas po medikų apžiūros iš ligoninės priėmimo skyriaus buvo išleistas. Per gaisrą apdegė ir buvo išardyta dalis perdengimo virš antro aukšto ir stogo, išardyta krosnis, vandeniu buvo sulietas vienas pirmo aukšto butas. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 19.35 val. dėl tos pačios priežasties gyvenamasis namas užsiliepsnojo ir Alytaus rajone, Staniavos kaime. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas ir perdengimas, apdegė sienos, sudegė šaldytuvas, televizorius, sofa-lova, dokumentai. Gaisro nuostoliai tikslinami.

Ketvirtadienį ryte, apie 9.15 val., Rokiškio rajone, Bajorų kaime, Ežero gatvėje, užsidegė automobilis Opel Vectra. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, apie 2.30 val., Joniškyje, M.Slančiausko gatvėje, prie namų esančioje aikštelėje, kaip spėjama, buvo padegtas lengvasis automobilis BMW 530. Gaisro metu apdegė mašinos priekinė dalis, variklio ir bagažinės dangčiai, iškrito priekiniai ir galiniai žibintai, išdužo priekinis stiklas, apsilydė plastikinės variklio skyriaus detalės.

Dar vienas automobilis, kurį vairavo Lenkijos pilietis, apie 3 val. užsiliepsnojo Prienų rajone, Išlaužo kaime. Per gaisrą išdegė automobilio Mercedes Benz ML 270 variklio skyrius. Įvykis tiriamas.

Apie 15.20 val. gaisras kilo Tauragėje, Taurų Dvaro gatvėje, daugiabučio namo bute. Gaisro metu pirmo aukšte bute apdegė lova, aprūko buto sienos. Dėl uždūminimo, ugniagesiai evakavo 2 antro aukšto buto gyventojus. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius