Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per savaitę Lietuvos keliuose įvykusiose avarijose žuvo penki žmonės

Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnyba informuoja, kad per savaitę (gegužės 15– 21 d.), pirminiais duomenimis, užregistruoti 72 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės.Per savaitę avarijose žuvo penki žmonės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Kaip praneša policija, žuvo trys keleiviai, vienas vairuotojas ir vienas dviratininkas. Tarp žuvusiųjų trys vyrai ir dvi moterys. Jų amžiaus vidurkis – 46 metai. Sužeisti 102 eismo dalyviai, tarp jų 21 nepilnametis.

Pirminiais duomenimis, per savaitę užregistruoti du eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai. Šiuose įvykiuose sužeisti šeši žmonės.

Gegužės 15-osios vakare Trakų rajone, kelyje Vilnius–Varėna–Gardinas, susidūrus 4 automobiliams (Audi 80, Honda Prelude, Volkswagen Multivan, Renault Mégane Scenic), žuvo pirmojo automobilio 62 metų keleivis. Sužeistas to paties automobilio 19 metų vairuotojas dėl daugybinių sužeidimų paguldytas į Traumatologijos skyrių.

Gegužės 16-osios pavakare Biržuose, Astravo gatvėje, 15-metis šio miesto gyventojas, vairuodamas mopedą Delta, susidūrė su automobiliu Audi 80, kurį vairavo 36 metų vyras. Įvykio metu sužeistas mopedo vairuotojas ir 13 metų keleivis. Pastarasis dėl daugybinių sužeidimų paguldytas į ligoninę.

Gegužės 17-osios naktį Kaune, K. Donelaičio gatvėje, vairuojamo automobilio BMW 520 nesuvaldė 29 metų vilnietis. Automobilis nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Įvykio metu žuvo 26 metų keleivė. Automobilio vairuotojas ir kartu važiavę kiti du keleiviai dėl daugybinių sužeidimų paguldyti į ligoninę.

Tą pačią naktį Rokiškio rajone, Skemų kaime, kelyje Skemai–Kirkūnai, pirminiais duomenimis, neblaivus 21 metų šio rajono gyventojas, vairuodamas automobilį Opel Ascona, kelio vingyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio. Nesuvaldytas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Vairuotojas ir kartu važiavę trys keleiviai, patyrę daugybinius sužeidimus, buvo paguldyti į ligoninės Traumatologijos skyrių.

Gegužės 18-osios pavakare Vilniaus rajone, Nemenčinėje, A. Naruševičiaus ir Upelio gatvių sankryžoje, 39 metų šio rajono gyventojos vairuojamas automobilis Volvo 740 susidūrė su 13 metų dviratininku. Dėl kojos lūžio berniukas paguldytas į ligoninę.

Gegužės 19-osios popietę Šilutės rajone, Čiūtelių kaime, kelyje Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda, 52 metų klaipėdietis, vairuodamas automobilį Mercedes-Benz 190, nepasirinko saugaus važiavimo greičio. Nesuvaldytas automobilis atsitrenkė į pakelės medį. Eismo įvykio metu žuvo automobilio 52 metų keleivis. Taip pat įvykio metu sužeisti vairuotojas ir kartu važiavę 51 ir 52 metų keleiviai. Pastarieji nuvežti į ligoninę, vienas jų buvo paguldytas į reanimaciją.

Tos pačios dienos popietę Vilniuje, V. Grybo ir Debesijos gatvių sankryžoje, 22 metų vilniečio vairuojamas motociklas Yamaha YZF 600 susidūrė su automobiliu Dodge Caravan, kurį vairavo 32 metų moteris. Nukentėjęs motociklo vairuotojas (šonkaulių lūžiai) paguldytas į ligoninę.

Gegužės 21-osios ryte Vilniuje, Džiaugsmo gatvėje, nuo kelio sankasos nuvažiavo, apvirto ir užsidegė automobilis Seat Toledo. Žuvo 19 metų vairuotojas, sostinės gyventojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius