-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per savaitę šalies keliuose žuvo šeši žmonės

Lietuvos policijos eismo priežiūros tarnyba informuoja, kad per savaitę (birželio 5–11 d.), pirminiais duomenimis, užregistruoti 63 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonių. Žuvo šeši eismo dalyviai (trys keleiviai, du pėstieji, vienas vairuotojas). Žuvo keturi vyrai ir dvi moterys. Jų amžiaus vidurkis – 45 metai. Sužeisti 73 žmonės, tarp jų – 18 nepilnamečių.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirminiais duomenimis, per savaitę įvyko keturi eismo įvykiai, kuriuose dalyvavo neblaivūs vairuotojai. Per šiuos incidentus du žmonės žuvo, šeši sužeisti.

Birželio 6-osios rytą Klaipėdoje, Joniškės gatvėje, saugaus važiavimo greičio nepasirinko ir kelio vingyje vairuojamo automobilio Honda Accord nesuvaldė 31 metų šio miesto gyventojas. Automobilis atsitrenkė į geležinkelio viaduko betoninę atramą. Vairuotojas patyrė daugybinių sužeidimų: komos būklės jis buvo paguldytas į ligoninę, bet po dviejų dienų mirė.

Birželio 7-osios pavakare (apie 17.30 val.) Šiauliuose, Aido gatvėje, 76 metų moterį, įėjusią į važiuojamąją dalį, kliudė automobilis Audi 80, vairuojamas 32 metų šio miesto gyventojo. Dėl patirtos galvos traumos pėsčioji buvo paguldyta į ligoninės reanimaciją. Po trijų valandų moteris mirė.

Tos pačios dienos vakare Prienų rajone, Veiverių seniūnijoje, kelyje Mauručiai–Vinčai–Puskelniai, neblaivaus 42 metų Kazlų Rūdos savivaldybės gyventojo vairuojamas automobilis Opel Astra, sukdamas į kairę (šalutinį kelią), nepraleido priešpriešinio eismo juosta važiuojančio krovininio automobilio Volvo ir su juo susidūrė. Įvykio metu žuvo 20 metų lengvojo automobilio keleivis. Šio automobilio vairuotojas dėl patirtų sužeidimų paguldytas į Prienų ligoninės Chirurgijos skyrių. Jam, pirminiais duomenimis, nustatytas vidutinis 1,92 promilės girtumas.

Birželio 8-osios vakare (prieš vidurnaktį) Kauno rajone, Ežerėlyje, Miško gatvėje, nenustatytas automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo 69 metų vyrą, šios gyvenvietės gyventoją. Automobilis iš įvykio vietos nuvažiavo.

Birželio 9-osios vakare Kelmės rajone, Kuršukų kaimo teritorijoje (kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas), iš šalutinio kelio į pagrindinį įvažiavęs automobilis Volkswagen Golf susidūrė su krovininiu automobiliu Daf, kurį vairavo 44 metrų Lenkijos Respublikos pilietis. Įvykio metu sužeisti trys žmonės: lengvojo automobilio 53 metų vairuotoja, Kelmės gyventoja, ir su ja važiavę 53 ir 80 metų vyrai. Visi trys, patyrę daugybinių sužeidimų, buvo paguldyti į Kelmės ligoninę. 53 metų keleivis ligoninėje mirė.

Birželio 10-osios vakare Vilniuje, Ozo gatvėje ties sankryža su Gelvonų gatve, 38 metų lentvariškio vairuojamas motociklas Suzuki atsitrenkė į gretimoje eismo juostoje sustojusį automobilį Mercedes-Benz 311. Įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas – dėl kelių šonkaulių lūžių jis paguldytas į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius