Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per savaitgalį keliuose nukentėjo 19 vairuotojų, 19 keleivių, 19 pėsčiųjų ir dviratininkas

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, praėjusį savaitgalį, lapkričio 25–27 d., mūsų šalies keliuose įvyko 46 eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės. Žuvo 1 eismo dalyvis: 57 metų automobilio vairuotojas.
Avarija Panevėžyje
Asociatyvinė iliustracija: avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Sužeisti 58 žmonės, tarp jų – 8 nepilnamečiai. Nukentėjo 19 vairuotojų, 19 keleivių, 19 pėsčiųjų ir 1 dviračio vairuotojas. Neblaivūs vairuotojai, pirminiais duomenimis, dalyvavo 2 eismo įvykiuose, kuriuose buvo sužeisti 3 žmonės.

Per tris paras policijoje buvo užregistruota 160 techninių eismo įvykių.

2016-11-25 (penktadienis)

Apie 7.10 val. Kelmės rajone, Užvenčio seniūnijos Ušnėnų kaime, kelyje Užvenčiai–Šiauliai, automobilis „Audi 80“, vairuojamas 57 metų vyro, dėl slidžios kelio dangos įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, nuvažiavo nuo kelio į griovį, atsitrenkė į medžius ir apvirto. Įvykio metu 57 m. vairuotojas žuvo. Sužeistos dvi keleivės: priekinėje sėdynėje sėdėjusi 62 metų moteris, paguldyta į ligoninę, 54-erių moteris, suteikus pirmąją pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

6.45 val. Panevėžio rajone, Upytės kaimo teritorijoje, kelyje Kėdainiai–Krekenava–Panevėžys, slidžiame kelyje, susidūrimo su į kelią įbėgusiais trimis stumbrais neišvengė 26 metų vyro vairuojamas automobilis „Audi A4“. Po susidūrimo su šiais stambiais gyvūnais automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Sužeista 24 metų keleivė gydoma ambulatoriškai. Du stumbrai nugaišo įvykio vietoje, vienas sužeistas.

Apie 9.20 val. Kauno r., Rokų Miško Kelmyno kaime, žvyrkelyje, vairuojamo keturračio „Kawasaki KSV 700-A1“ nesuvaldė 23 metų vaikinas. Motociklas nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį. Nukentėjo vairuotojas (jis paguldytas į ligoninę) ir kartu važiavęs 24 metų keleivis.

Apie 17.34 val. Vilkaviškio rajone, Gražiškių miestelyje, 42 metų vyras, neturintis teisės vairuoti ir sunkiai apgirtęs vyras, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė vairuojamo automobilio „VW Golf“, kuris nuvažiavo nuo kelio į griovį. Įvykio metu buvo sužeistas vairuotojas ir taip pat neblaivus bendraamžis keleivis. Vairuotojui nustatytas vidutinis 1,62 promilės girtumas, bendrakeleivis buvo sunkiai apgirtęs, jam nustatytas 2,63 promilės girtumas.

2016-11-26 (šeštadienis)

Apie 13.25 val. Vilniuje, Ateities ir Liudo Giros gatvių sankryžoje, 27 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Golf“, sukdamas į kairę, nedavė kelio priešinga kryptimi tiesiai važiavusiam automobiliui „Audi A4 Avant“ ir su jo susidūrė. Nukentėjo „Audi“ vairavusi 48 metų moteris ir su ja važiavę du keleiviai (85-erių moteris ir 35-erių vyras). Visiems sužeistiesiems paskirtas ambulatorinis gydymas.

Apie 14.58 val. Rokiškyje, Panevėžio gatvėje, esant šlapiai kelio dangai ir lyjant, nenustatytas automobilis pėsčiųjų perėjoje parbloškė 13 metų mergaitę. Nukentėjusi paauglė paguldyta į ligoninę.

Apie 15.05 val. Kaune, Taikos prospekto ir Garažų gatvės sankryžoje, esant šlapiai kelio dangai, pirminiais duomenimis, degant draudžiamam šviesoforo signalui, į sankryžą įvažiavęs automobilis „Citroën Berlingo“, vairuojamas 37 metų vyro, susidūrė su 27 metų moters vairuojamu automobiliu „Opel Signum“. Įvykio metu nukentėjo penki žmonės: abu vairuotojai ir trys „Opel“ keleiviai, 19-metis vaikinas, 7 metų mergaitė ir 5 mėnesių kūdikis. Sužeistieji buvo nuvežti į Kauno klinikas.

Apie 22.06 val. Vilniuje, Fabijoniškėse, Ukmergės gatvėje, neblaivaus 27 metų Ukrainos piliečio vairuojamas automobilis „Mazda 323“, reguliuojamoje sankryžoje, sukdamas į kairę (nedegant papildomai sekcijai su žalia rodykle), susidūrė su priešpriešiais tiesiai važiavusiu automobiliu „Seat Corbora“, kurį vairavo 32 metų moteris. Buvo sužeistas ir į ligoninę pristatytas 11-metis automobilio „Seat Corbora“ keleivis. „Mazdos“ vairuotojui nustatytas lengvas 0,98 promilės girtumas.

2016-11-27 (sekmadienis)

9.30 val., Pagėgių sav., Vilkyškių mstl., Šereikos g., 21 m. mergina, vairuodama automobilį „Audi A3“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, ir kliudė važiuojamąja kelio dalimi ėjusią 67 m. pėsčiąją. Eismo įvykio metu pėsčioji buvo sužeista ir pristatyta į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius