-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per savaitgalį Lietuvos keliuose žuvo du vyrai ir dvi moterys, dar 42 žmonės sužeisti

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, savaitgalį, rugsėjo 20–22 d. (penktadienį–sekmadienį), policija užregistravo 191 eismo įvykį mūsų šalies keliuose. Neblaivūs eismo dalyviai, pirminiais duomenimis, sukėlė 11 eismo įvykių, 2 įvykių metu sužeisti žmonės. Per tris paras įvyko 33 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 42 žmonės. Įvyko 3 skaudūs eismo įvykiai, kuriuose žuvo 4 žmonės – 77 m. pėsčioji, 30 m. vairuotojas, 30 m. keleivis, 18 m. keleivė.
Avarijos metu žuvo du žmonės
Avarijos metu žuvo du žmonės / 15min nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, penktadienį, rugsėjo 20 d., apie 11.15 val., Utenoje, Kauno g., automobilis „Audi A3“, vairuojamas 38 m. vyro, partrenkė, partrenkė važiuojamąja kelio dalimi ne per pėsčiųjų perėją ėjusią 77 m. moterį, kuri dėl galvos traumos buvo paguldyta į ligoninę, tačiau tą pačią dieną mirė.

Šeštadienį, rugsėjo 21 d., apie 10.04 val., Šilutės r., rajoniniame kelyje Sakūčiai–Žemaitkiemis, 30-mečio vairuotojo nesuvaldytas automobilis „Volvo S70“ kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Per eismo įvykį žuvo automobilio vairuotojas ir jo bendraamžis keleivis, kartu važiavęs 19-metis vaikinas dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Sekmadienį, rugsėjo 22 d., apie 23.51 val., Prienuose, Pramonės–Kęstučio g. sankryžoje, automobilis „BMW 330“, vairuojamas 23 m. vaikino, sankryžoje sukdamas į kairę, nepraleido priešpriešiais lygiareikšmiu keliu tiesiai važiavusiam automobiliui „VW Golf“, kurį vairavo 18-metis vaikinas, ir su juo susidūrė. Susidūrimo metu žuvo automobilyje „BMW 330“ važiavusi keleivė, 18-metė mergina. Sužeisti du žmonės, „BMW 330“ vairuotojas ir automobilyje „VW Golf“ važiavęs 20-metis keleivis.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad saugaus ir leistino greičio nesilaikymas yra viena pagrindinių eismo įvykių priežasčių keliuose. Kas ketvirtas eismo įvykis šalies keliuose įvyksta dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio. Netinkamas greitis lemia kas trečio eismo įvykio pasekmes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius