-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per šių metų „motociklų sezoną“ Vilniuje jau nubausti virš 50 motociklų ir mopedų vairuotojų

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai šiltuoju metu laiku nuolat stebi motociklininkų elgesį kelyje. Ypatingas dėmesys kreipiamas į pavojingai ir chuliganiškai vairuojančius bei greitį viršijančius motociklininkus.
Motociklas trasoje
Asociatyvinė nuotr. / „Dolce Moto” nuotr.

Vos prasidėjus šių metu „motociklų sezonui“, kelių patruliai Vilniaus mieste jau yra nubaudę virš 50 Kelių eismo taisykles pažeidusių motociklų ir mopedų vairuotojų. 

Pareigūnai patruliuoja tarnybiniais motociklais bei policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtais tarnybiniais automobiliais, todėl visi pernelyg įsidrąsinę ir neleistinu greičiu važiuojantys motociklininkai yra patraukiami administracinėn atsakomybėn. 

Kelių policijos valdyba motorinių dviračių transporto priemonių vairuotojams primena, kad kelių patruliai užsirašo visų stabdomų ir tikrinamų motociklų (mopedų) vairuotojų duomenis, todėl policijai vėliau nesunku identifikuoti šių transporto priemonių (net ir su užsienio valstybių numeriais) vairuotojus, išaiškinti įvairia vaizdo fiksavimo įranga užfiksuotus pažeidimus, pasišalinimų iš eismo įvykių vietų ar reikalavimo sustoti nevykdymo atvejus.

Taip pat pažymėtina, kad visais pavojingo ar chuliganiško vairavimo atvejais bei viršijus leistiną greitį daugiau negu 50 km/val., motociklų vairuotojams gręsia teisės vairuoti visas transporto priemones (ir motociklus) atėmimas. 

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuotr./KET pažeidėjas
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuotr./KET pažeidėjas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius