Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per slaptą policijos operaciją netoli Vilniaus ką tik namą apvogę įtariamieji bandė sprukti nuo pareigūnų, gaudynės baigėsi avarija

Penktadienį Vilniaus policijos pareigūnai po kurį laiką trukusio stebėjimo sulaikė du jaunus vyrus, įtariamus vagystėmis iš namų ir butų. Įtariamieji nepakluso reikalavimui sustoti ir spruko nuo pareigūnų. Gaudynės baigėsi avarija, vagystėmis įtariami vyrai sulaikyti.
Avarija Avižieniuose
Avarija Avižieniuose / 15min.lt nuotr.

Įtariamuosius kriminalinės policijos pareigūnai kartu su kelių policijos patruliais sučiupo Vilniaus rajone. Du jaunus vyrus kelių policija bandė sustabdyti iš karto po to, kai jie važiavo apvogę namą.

Įtariamieji nepakluso uniformuotų policijos pareigūnų reikalavimui sustoti ir spruko automobiliu „Audi A3“.

Gaudynės Vilniaus rajono keliais apie 11.54 val. baigėsi Avižieniuose. Įtariamieji nesuvaldė mašinos ir pateko į avariją. Iššokę iš automobilio abu bandė sprukti, tačiau buvo sučiupti.

Pareigūnai teigia, kad abu sulaikytieji gerai žinomi policijai, pastaruoju metu jie labai aktyviai vykdė vagystes Vilniaus mieste ir Vilniaus rajone. Po sulaikymo jų mašinoje aptikta penktadienį pavogtų daiktų, taip pat ir įrankiai nusikaltimams vykdyti, kaukės.

Abu sulaikytieji uždaryti į areštinę, jiems pareikšti įtariamai. Sekmadienį pareigūnai kreipsis į teismą, kad abu būtų suimti ilgesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius