-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per slaptą policijos operaciją Panevėžyje sulaikyti du prekeiviai narkotikais

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai, vadovaujami Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorų, sėkmingai demaskuoja narkotinių medžiagų platintojus – rugsėjo mėnesį realizuota turima informacija ir sulaikyti du įtariamieji.
Pas įtariamuosius rastos tabletės
Pas įtariamuosius rastos tabletės / Panevėžio apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Panevėžio policijos pranešime, rugsėjo 21 d. Panevėžio apskrities VPK ONTB pareigūnai realizavo sukauptą informaciją ir Panevėžyje sulaikė du miesto gyventojus, įtariamus narkotinių medžiagų platinimu mieste. Įtariama, kad narkotinės medžiagos platintos naktiniuose klubuose, uždaruose vakarėliuose.

Per slaptą operaciją pareigūnai sulaikė panevėžiečius D.K. (gim. 1984 m.), anksčiau teistą už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis (Panevėžio miesto apylinkės teismo jam skirta kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėn.), ir Š.J. (gim. 1987 m.).

Kratų metu iš minėtų asmenų paimta 670 tablečių, kurių sudėtyje yra narkotinių ar psichotropinių medžiagų, apie 100 gramų kanapių dervos (hašišo). Be to, pas D.K. rasta daugiau nei 100 neteisėtai laikomų šaudmenų.

Panevėžio apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Policija perspėja, kad narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimas sukelia negrįžtamas pasekmes, už jų platinimą gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius