Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl turto prievartavimo Vilniuje sulaikomi įtariamieji sugebėjo policininkams pasiūlyti kyšį, tačiau narkotikų nespėjo paslėpti (nuotraukos, video)

Vilniaus policija praneša apie slaptą policijos operaciją, per kurią buvo sulaikyti du įtariamieji.
Sulaikymo momentas
Sulaikymo momentas / Kadras iš policijos filmuotos medžiagos

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, ketvirtadienį vėlai vakare Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai operacijos metu sulaikė ir į areštinę uždarė du asmenis, kurie įtariami didelės vertės turto prievartavimu, neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis ir bandymu papirkti policijos pareigūną.

15min.lt žiniomis, įtariamieji sulaikyti apie 20 val. Pilaitės pr., visai netoli sankirtos su Laisvės pr. Sulaikant įtariamuosius, į pagalbą kriminalistai pasitelkė ir policijos patrulius.

Patruliai sustabdė įtariamųjų automobilį, iš karto po to juos sulaikė veidus juodomis kaukėmis prisidengę kriminalistai.

Tačiau dar prieš tai, vos kelių patruliams sustabdžius įtariamųjų automobilį, vairuotojas pareigūnams iš karto pasiūlė 50 litų kyšį už tai, kad nebūtų baudžiamas dėl tamsintų stiklų. O atliekant sulaikytų ir jų automobilio kratą, buvo aptikta narkotikų.

„Kaip visada gavosi „kokteilis“. Sulaikinėjo dėl turto prievartavimo, o dabar dar „prilipo“ papirkimas ir narkotikai“, - situaciją 15min.lt žurnalistui apibūdino pareigūnai.

VIDEO: Sulaikymas Vilniuje (sostinės policijos filmuota medžiaga)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius