-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 14 /11:53

Per sunkvežimio ir lengvojo automobilio kaktomušą Klaipėdoje žuvo jaunas vyras

Antradienį darbo diena Klaipėdoje prasidėjo skaudžia nelaime. Vienoje pagrindinių Klaipėdos arterijų – Minijos gatvėje – susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis. Pastarojo vairuotojas nuo sunkių sužeidimų ligoninėje mirė.
Avarijos vietoje
Per sunkvežimio ir lengvojo automobilio kaktomušą sunkiai sužeistas vyras / L. Sėlenienės nuotr.

Nelaimė įvyko netoli Naujosios perkėlos. Iš Gargždų atvažiavusio sunkvežimio vairuotojas pasakoja ketinęs užsukti į degalinę prisipilti degalų. Privažiavus prie šviesoforo vyras pastebėjo blyksintį žalią signalą ir tikėjosi spėti pervažiuoti kitapus gatvės. Tačiau nebaigus manevro užsidegė geltonas šviesoforo signalas, o vairuotojas pajuto stiprų smūgį.

Sunkvežimis rėžėsi į iš dešinės atskubėjusį lengvąjį automobilį „Opel Astra“. Pastarojo vairuotojas prieš sankryžą nė nemažino greičio, mat priešais jau matė degantį žalią šviesoforo signalą.

Po kaktomušos iš lengvojo automobilio liko metalo krūva. Iš jos ištrauktas sunkiai sužeistas ir sąmonę praradęs 29-erių vairuotojas skubiai išvežtas į ligoninę. Tačiau sunkiai sužaloto vyro gyvybės medikams išsaugoti nepavyko. Po kelių valandų klaipėdietis mirė. Žuvusysis tarnavo Karinėse jūrų pajėgose.

Sunkvežimio vairuotojas sužeidimų išvengė. 62-ejų gargždiškis pasakoja vairuojantis jau 40 metų ir pripažįsta, kad avarija įvyko dėl jo neapdairumo. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius