Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per tragišką avariją Airijoje žuvo lietuvis ir dar vienas vietos gyventojas

Airijos policija ieško liudininkų, mačiusių avariją, per kurią žuvo du žmonės. Vienas žuvusiųjų – Lietuvos pilietis.
Dublino policija
Airijos policija / garda.ie nuotr.

Kaip praneša The Irish Times, nelaimė įvyko pirmadienio naktį kelyje Korkas-Limerikas, visai greta Čarlvilio miestelio. Po nelaimės kelias buvo uždarytas beveik 10 valandų, nes policija įvykio vietoje rinko įkalčius.

Pasak Airijos žiniasklaidos, per tragišką susidūrimą žuvo maždaug trejus metus Airijoje gyvenęs lietuvis Andrejus Simanavičius, o šešiasdešimtmetis airis Michaelis Maguire buvo sunkiai sužeistas. Airis buvo nuvežtas į Korko universitetinę ligoninę, tačiau po kelių valandų nuo sunkių sužalojimų mirė. Mirusio airio žmona irgi ligoninėje, jos būklė apibūdinama kaip stabili.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Per avariją buvo sužeistas dar vienas žmogus, važiavęs A.Simanavičiaus automobilyje. Jis irgi gydomas ligoninėje, būklė stabili.

Airijos žiniasklaida praneša, kad A.Simanavičiaus, kuriam ką tik sukako 37 m., automobilis Nissan Primera, važiuodamas nuo Čarlvilio miestelio Korko link, susidūrė su priešinga kryptimi važiuojančiu Ford Mondeo, vairuojamu taksisto M.Maguire. Incidentas įvyko apie 1 val. vietos laiku.

Į avarijos vietą buvo iškviestos ugniagesių gelbėtojų brigados iš trijų aplinkinių miestelių. Gelbėtojai buvo priversti sukarpyti automobilius, kad galėtų ištraukti žuvusiojo ir sužeistųjų kūnus.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Policija susidūrusius automobilius nugabeno į saugojimo aikštelę, kad apžiūrėtų ekspertai.

Vietos policijos inspektorius Senanas Ryanas nelaimę pavadino siaubingu susidūrimu kaktomuša ir pridūrė, kad policija ieško avarijos liudininkų, mačiusių, kaip automobiliai susidūrė. Vietos policija apie incidentą jau informavo ir Lietuvos ambasadą Dubline, kad ši galėtų apie įvykį pranešti žuvusiojo artimiesiems.


Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Šiai avarijai Airijos spauda skiria gana daug dėmesio, nes, pasak Irish Independen, tai yra „vienas iš tragiškiausių pastarojo meto incidentų šiaurės Korke".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius