Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per tragišką avariją Vilniaus pakraštyje žuvo vilkiko vairuotojas iš Baltarusijos (nuotraukos, video, atnaujinta 5.14 val.)

Baltarusijos pilietis trečiadienio naktį žuvo per avariją Vilniaus pakraštyje, vilkikui su kroviniu nuriedėjus nuo skardžio ir įsirėžus į medžius. Kartu važiavęs kitas vilkiko vairuotojas nenukentėjo..
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Bendrasis pagalbos centras, pranešimą apie avariją Kirtimų gatvės ir Eišiškių plento sankirtoje Vilniaus pareigūnai gavo apie 2.10 val. Įvykio vietoje paaiškėjo, kad Rusijoje registruotas vilkikas sankryžoje nuvažiavo nuo kelio, pralaužė apsaugines tvoreles, nuriedėjo nuo stataus šlaito ir įsirėžė į medžius.

Sunkius vamzdžius vežančiu vilkiku su Rusijos registravimo numeriais važiavo du vyrai. Keleivio vietoje sėdėjęs vyriškis beveik nenukentėjo. Jį po avarijos apžiūrėjo medikai, tačiau rimtų sužalojimų neaptiko.

Tuo tarpu vilkiką vairavęs 1960 metais gimęs vyriškis žuvo. Sunkvežimiui riedant nuo šlaito, iš savo vietos pasislinko krovinys, vamzdžiai pralaužė priekabą ir suknežino kabiną. Vairuotojas buvo prispaustas ir dėl patirtų sužalojimų mirė.

Žuvusio vyriškio kūną iš kabinos traukė ugniagesiai gelbėtojai. Ši užduotis nebuvo iš lengvųjų, nes sunkūs vamzdžiai smarkiai sumaitojo kabiną, kūno ištraukti nepajudinus vamzdžių buvo neįmanoma.

Visų pirma į avarijos vietą iškviestas kranas iškrovė iš priekabos vamzdžius ir tik taip gelbėtojai galėjo prieiti prie kūno. Visa žuvusio žmogaus vadavimo operacija truko kelias valandas ir buvo baigta tik paryčiais.

VIDEO: Vilkikas nuvažiavo nuo skardžio, žuvo vairuotojas

Avarijos vietoje gatvės danga, kaip ir visame Vilniuje, buvo slidoka. Tačiau šį kartą nelaimė įvyko ne dėl slidaus kelio.

Nelaimė įvyko sankryžoje, kurioje vairuotojas, atvažiavęs Eišiškių plentu, turėjo sukti į kairę arba į dešinę, tačiau sunkvežimis nestabdydamas kirto sankryžą ir nuvažiavo tiesiai. Dėl kokių priežasčių tai įvyko, kodėl vairuotojas nepasuko vairo, kol kas nežinoma. Tai bando išsiaiškinti Vilniaus kelių policijos pareigūnai, dėl nelaimės pradėję ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius