-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 27 /2013 03 28

Per trečiadienio vakarą šalia Kauno įvykusį dviejų automobilių susidūrimą sužeisti penki žmonės

Du automobiliai kaktomuša susidūrė trečiadienio vakarą Kauno rajone, kelyje Kaunas-Lapės. Per avariją sužeisti penki žmonės, du iš jų – vaikai.
Avarija Kauno rajone
Avarija Kauno rajone / KAVPK nuotr.

 

Kauno policija informuoja, kad kovo 27 d., 20.10 val. Kauno rajone, kelio Vilijampolė-Žeimiai-Šėta 6-ame kilometre susidūrė automobiliai „Peugeot 307“, kurio vairuotojas nustatinėjamas. ir „Audi A2“, vairuojamas trisdešimtmečio M.S.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Audi“ vairuotojas ir kartu važiavusi 36 m. moteris R.P., kurie dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę. Nepilnamečiai moters vaikai – 9 m. mergaitė Ū.P. ir 6 m. berniukas T.P. – gydomi ambulatoriškai.

„Peugeot“ vairuotojas, taip pat patyręs sužalojimus, kažkur paslaptingai dingo. Manoma, kad jį į gydymo įstaigą galėjo nuvežti pakeleivinga mašina. Policija prašo atsiliepti eismo įvykio liudininkus ir pranešti tyrėjai R.Jomantaitei tel. (8 37) 303 799.

Pirminiais duomenimis, kaltas yra „Audi“ vairuotojas, kuris nespėjo aplenkti automobilio ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu „Audi“. Smūgis buvo labai stiprus, automobilių dalys išsibarstė kelių dešimčių metrų spindulių.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius