-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per tris šventines paras gaisruose žuvo 6 žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša apie praėjusio savaitgalio nelaimes.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per praėjusį šv. Kalėdų savaitgalį, deja, žmonių aukų gaisruose nepavyko išvengti. Per 3 šventines paras šalyje kilo 79 gaisrai, kurių metu 6 žmonės žuvo, o viena gyventoja buvo traumuota.

Gruodžio 24-osios naktį apie 1 val. 30 min. Ignalinos rajone, Salomenkos kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, visas medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Gaisro metu supleškėjo namo stogas ir perdengimas, išdegė vidus bei čia buvę namų apyvokos daiktai, o gaisre žuvo 54-erių metų namo gyventojas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Penktadienį apie 17 val. 50 min. gaisras kilo Vilniuje, Minties gatvės daugiabučio namo bute. Per gaisrą kambaryje apdegė sofa-lova, aprūko kambarys, o ugniagesiai spėjo išnešti, dūmais apsinuodijusią, 53-ejų metų buto šeimininkę, kurią perdavė medikų globai.

Kūčių vakarą apie 21 val. 15 min. Molėtų rajone, Kašelinės kaime, užsidegė ūkinis pastatas. Per gaisrą medinis pastatas sudegė iki pamatų, o gaisravietėje rasti 54-erių metų vyro palaikai. Įvykis tiriamas.

Tą patį vakarą apie 22 val. Kaune, Plungės gatvėje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė namo stogas, stipriai apdegė visas pastatas, o gaisravietėje rasti apdegę namo savininko ir nuomininko kūnai. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Ankstų sekmadienio rytą gaisras kilo Ukmergės rajone, Antakalnio kaime stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu apdegė lova ir grindys, o gaisre žuvo 50-metis vyras. Gaisrą užgesino pats namo savininkas, kuris ir pranešė apie nelaimę. Įvykis tiriamas.

Sekmadienį 21 val. 14 min. gautas pranešimas, jog Kėdainių rajone, Pavinkšnių kaime, dega gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, visas medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė namo stogas, įgriuvo perdengimas, stipriai apdegė sienos. Viename iš kambarių, po užgriuvusiu perdengimu, buvo rastas, stipriai apdegęs, kaip spėjama, 80-metės namo šeimininkės kūnas. Ir šios nelaimės aplinkybės tiriamos, rašoma pirmadienį Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovų išplatintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius