-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per žaibišką reidą į pareigūnų nagus pakliuvo 31 „zuikis“, tarp jų – nuo narkotikų apsvaigusi nėščia keleivė

Antradienį per dvi valandas reido metu Eišiškių plente į Vilniaus pareigūnų ir SĮ „Susisiekimo paslaugos“ darbuotojų rankas įkliuvo 31 asmuo, važiavęs visuomeniniu transportu be bilieto, 7 iš jų buvo apsvaigę nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų, teigiama Vilniaus apskrities policijos pranešime.
Kauno troleibusų parką papildė 7 troleibusai
Troleibusas / UAB „Kauno autobusai“ nuotr.

Dar vienas sulaikytas keleivis nevykdė teisėtų policijos reikalavimų, kitas – aktyviais veiksmais pasipriešino policijos pareigūnams.

Visiems pažeidėjams buvo surašyti administracinių nusižengimų protokolai. Dauguma apsvaigusių nuo narkotikų buvo agresyviai nusiteikę išvydę keleivių kontrolę, tačiau, pamatę policijos pareigūnus, tuojau nusiramindavo. Viena mergina, kuriai buvo surašytas protokolas dėl narkotinių medžiagų vartojimo be gydytojo paskyrimo, buvo nėščia. Ji pati pripažino, kad jau seniai vartoja narkotines medžiagas, nors žino, kad tai labai kenkia vaikui, tačiau pasiūlius medicinos pagalbą jos kategoriškai atsisakė.

Reidą Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrasis policijos komisariatas ir įmonės „Susisiekimo paslaugos“ darbuotojai vykdė atsižvelgdami į dažnus gyventojų skundus dėl visuomeniniu transportu važiuojančių apsvaigusių, narkotines medžiagas vartojančių asmenų, nepagarbiai, įžeidžiančiai besielgiančių su kitais keleiviais ir sukeliančių konfliktus.

Panašius reidus pareigūnai žada organizuoti ir ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius