Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Petraičiuose vyras į moters galvą sudaužė molinį indą, o Skėmiuose ji jam tvojo žarstekliu

Po ranka pasitaikę daiktai skirtingi, bet esmė – ta pati: Joniškio ir Radviliškio rajonuose dėl artimiesiems sukelto fizinio skausmo baudžiamosios bylos iškeltos dviem smurtautojams. Petraičių gyvenvietėje nukentėjo 49 metų moteris, o Skėmių kaime – 41 metų vyras. Nukentėjusiųjų skriaudikai blaivosi ir savo išpuolius apmąsto už grotų.
Alkoholis
Alkoholis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Petraičių kaime (Joniškio r. sav.), viename bute Pušies gatvėje, konfliktas įsiplieskė 2018-01-19 apie 20.50 val.

Penktadienio vakarą namuose visiškai girtas (3,95 prom.) vyras, gimęs 1984 m., sudavė moliniu indu į galvą irgi neblaiviai (2,59 prom.) sugyventinei (gim. 1968 m.). Nukentėjusioji dėl patirto fizinio skausmo buvo apžiūrėta GMP, ji gydosi ambulatoriškai. Apie smurtą informuotas specializuotos pagalbos centras. Šeimoje nepilnamečių vaikų nėra, pažymima Šiaulių apskrities VPK pranešime.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Kitas ikiteisminis tyrimas pagal to paties Baudžiamojo kodekso 140-ąjį straipsnį „Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas“ pradėtas dėl įvykio Radviliškio rajono savivaldybės Skėmių kaime.

Dotnuvėlės gatvėje, viename nuosavame gyvenamajame name, 2018-01-19 apie 16.40 val. neblaivi (2,34 prom.) moteris, gimusi 1984 m., po išgertuvių įvykusio konflikto metu, metaliniu žarstekliu sudavė neblaiviam (2,31 prom.) sutuoktiniui (gimusiam 1976 m.) į veidą.

Nukentėjusysis dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Informuoti specializuotos pagalbos centras ir Radviliškio r. savivaldybės Vaiko teisių apsaugos tarnyba. Įvykio metu namuose gyvenančios mergaitės, gim. 2004 m., nebuvo, ji palikta močiutės, gim. 1953 m., priežiūrai.

Tuo metu smurtavusi moteris sulaikyta ir uždaryta į Šiaulių apskrities VPK areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius