Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Piktybiškai besislapsčiusį Šilutės rajono gyventoją surado pasieniečių tarnybinis šuo

Pagėgių rinktinės pasieniečio kinologo dresuojamas tarnybinis keturkojis padėjo policininkams sulaikyti teisingumo vengusį Šilutės rajono gyventoją.
Kinologas su šunimi
Kinologas su šunimi / VSAT nuotr.

VSAT praneša, kad antradienį į Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės Vileikių užkardos pasieniečius kreipėsi Šilutės policijos pareigūnai. Jie paprašė padėti sulaikyti 24 metų Šilutės rajono gyventoją, kuris kviečiamas nurodytu laiku piktybiškai neatvykdavo  į teismą ir slapstėsi.

Šilutės policininkai bergždžiai mėgindavo surasti Kulėšų kaimo gyventoją. Vos tik pareigūnai nuvykdavo į jo namus, vyras tuoj pat dingdavo ir nežinia kur slapstydavosi.

Tačiau šįkart į „svečius“ pas Šilutės rajono gyventoją policininkai atvažiavo su Pagėgių rinktinės kinologu ir jo dresuojamu belgų aviganiu.

Teisingumo nuolat vengdavęs vyras pasislėpė ir šįkart, tačiau neilgam. Keturkojo VSAT pareigūnų talkininko uoslė neapvylė – Kulėšų kaimo gyventojas buvo surastas pasislėpęs tarp ūkinių pastatų už  keliasdešimties metrų nuo namo, kuriame gyvena. Sulaikytasis perduotas policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius