Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilaitės gyventojai aptarinėja „Maximos“ gelbėjimo operaciją: tarnybos sulėkė per 3 minutes

Antradienį sostinės Pilaitės rajono gyventojai vis dar dalijasi įspūdžiais apie išvakarėse matytą specialiųjų tarnybų sujudimą šalia „Maxima“ prekybos centro. 15min skaitytojai domėjosi, kas parduotuvėje buvo atsitikę, dėl ko gelbėtojų pajėgos skubėjo į iškvietimą tarsi veiksmo filme.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Nuotrauka iš Pilaitės bendruomenės „Facebook“

Viena portalo skaitytoja rašė: „Pilaitėje buvo įvykis lyg iš filmo – evakuacija, daug tarnybų.“

Tuo metu šio sujudimo liudininke taip pat tapusi Julija sakė: „Iškart 3 gaisrinės, policija ir greitoji atlėkė. Ir vos per 3 minutes nuo signalizacijos suveikimo!“

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente (PAGD) 15min sužinojo, kad iškvietimas į šį prekybos centrą Pilaitės prospekte buvo gautas pirmadienį 18.47 val.

Nuotrauka iš Pilaitės bendruomenės „Facebook“/Įvykio vietoje
Nuotrauka iš Pilaitės bendruomenės „Facebook“/Įvykio vietoje

Kokia situacija birželio 4-osios vakarą buvo susiklosčiusi šioje Pilaitės parduotuvėje, portalo skaitytojams papasakojo kompanijos „Maxima LT“ Komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Dūmų priežastis – perdegusi viena iš elektros skydinės dalių. Gedimas operatyviai pašalintas.

„Dūmų priežastis – perdegusi viena iš elektros skydinės dalių. Pastebėjus dūmus, į įvykio vietą buvo iškviestos operatyvinės tarnybos, tačiau gaisro pavojus kilęs nebuvo. Gedimą operatyviai pašalinus, parduotuvė daugmaž po poros valandų toliau tęsė darbą.“

PAGD taip pat patvirtino, kad prekybos centre „jautėsi degios plastmasės kvapas“, tačiau atvykus ugniagesiams, joks gaisras kilęs nebuvo, tad gesinti nieko neprireikė.

Didžiulės pajėgos tokiais atvejais į iškvietimą siunčiamos visuomet, atsižvelgiant į objekto dydį ir žmonių, kuriems gali prireikti pagalbos, skaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius