Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Piliečio budrumas ir vėl padėjo sulaikyti vagį

Trečiadienį apie 20.55 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyrius informavo patruliuojančius Patrulių rinktinės pareigūnus, kad pranešėjas Ulonų gatve vejasi link Kubiliaus – Žukausko gatvių bėgantį, vagyste įtariamą vyriškį.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Vagystė Vilnius

Kaip informuoja Vilniaus policija, žinodami pranešėjo nusakytus įtariamojo požymius, patruliai bėglį sulaikė K.Ladygos gatvėje. Netrukus įvykio vietą pasiekė ir pranešėjas, pareigūnams paaiškinęs, kad įtariamąjį vijosi iš Žukausko g. esančių požeminių garažų.

Vieno garažo pakeliamus vartus bandė atidaryti įtariamasis. Vėliau, supratęs esąs pastebėtas ir pradėjęs bėgti, jis Žukausko g. išmetė raktų ryšulį, Ulonų g. – neaiškios paskirties juodos spalvos daiktą.

Apžiūrėję nurodytas vietas, policininkai rado raktus ir automobilio BMW dešinės pusės veidrodžio stiklą. Žukausko g. pareigūnai pastebėjo ir BMW automobilį, nuo kurio pavogtas veidrodėlio stiklas. Automobilio savininkas pasinaudojo siūlymu parašyti pareiškimą dėl vagystės.

Sulaikytas įtariamasis – 1978 m. gimęs V.Š. pristatytas į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus m. pirmąjį PK.

Šis konkretus atvejis vėl įrodė policijos ir budrių, pilietinėmis nuostatomis besivadovaujančių piliečių bendradarbiavimo svarbą bei efektyvumą. Policijai laiku gavus tikslią informaciją apie daromą ar ką tik padarytą nusikalstamą veiką, pažeidėjui retai kada pavyksta išvengti atsakomybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius