-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilietiškas kaunietis atsiprašė už Kaune sukeltą spūstį: centre sustabdė girtą vairuotoją

Trečiadienio rytą ant Petro Vileišio tilto nusidriekė automobilių spūstis. Ir ją sukėlė ne eismo įvykis, o pilietiškas kauniečių poelgis: dviejų transporto priemonių vairuotojai sustabdė girtą „Subaru“ valdytoją, taip užbėgdami galimai nelaimei už akių.
Pilietiškų kauniečių sustabdytas girtas „Subaru“ vairuotojas
Pilietiškų kauniečių sustabdytas girtas „Subaru“ vairuotojas / Skaitytojo Lino nuotr.

Sorry už spūstį ant Vilijampolės tilto. Girtas vairuotojas buvo užblokuotas“, – tokiu pranešimu trečiadienio rytą „Kur stovi policija Kaune“ „Facebook“ grupėje pasidalijo kaunietis Linas.

Jis buvo vienas iš tų, kurie padėjo sustabdyti girtą, pavojingai po kelią su „Subaru“ automobiliu vingiavusį vairuotoją. Toks pilietiškas poelgis sulaukė gausaus internautų palaikymo.

„Šv. Gertrūdos gatve važiavęs vairuotojas nesigaudė juostose. Aš vykau paskui jį. Važiuodamas Kauno pilies žiedu, įtartinas vairuotojas jau važiavo per dvi juostas. Judėdamas su „Subaru“ Vilijampolės tiltu, jis atsitrenkė į atitvarą. Po šio įvykio iš priekio jam kelią tilto pabaigoje, ties šviesoforu, užkirto krovininis autobusiukas o aš „užstačiau“ iš galo tam, kad neišvažiuotų“, – rytine istorija su 15min pasidalijo kaunietis Linas.

Prievarta sustabdytas „Subaru“ vairuotojas, anot jo, net nebandė bėgti, suprato, kas jo laukia. Akivaizdžiai net plika akimi matėsi, kad vyras prie vairo sėdo girtas.

Pilietiškai pasielgęs krovininio autobusiuko vairuotojas iškvietė policiją. Pažeidėjui, Lino teigimu, nustatytas 1,86 prom. girtumas

Kaip patikino Kauno apskrities policija, birželio 27 dieną apie 9.35 valandą Kauno Jurbarko gatvėje sustabdytas automobilis „Subaru“, kurio 1977 metais gimusiam vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,86 prom.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius